Αρχική Νέα Νέο Hans & Gretel στο Golden Hall

Νέο Hans & Gretel στο Golden Hall

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας, το Hans & Gretel , αποκτά νέο κατάστημα! Μετά την επιτυχία του πρώτου καταστήματος στο πιο εμπορικό σημείο της πρωτεύουσας, ένα νέο sweet & candy factory ανοίγει τις πόρτες του στο Golden Hall.

Στο καινούριο σημείο του δικτύου, μικρά και … μεγάλα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με όχημα τα πιο εντυπωσιακά γλυκίσματα και να ζήσουν το δικό τους παραμύθι. Μυρωδάτα chimney cake, αφράτες bubble waffles, παγωτά, ζαχαρωτά, σοκολάτες και πολλά ακόμα λαχταριστά προϊόντα δημιουργούν ένα κατάστημα μοναδικό και κερδοφόρο που προσφέρει μαγικές εμπειρίες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με την συμβολή της THE FRANCHISE CO. – Σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise, το θεματικό Hans & Gretel εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς. 2 ακόμη καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν σύντομα στην Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσει και η Κύπρος με 2 δικά της Hans & Gretel.

Με ισχυρό brand, τυποποιημένες διαδικασίες και ευέλικτο μοντέλο με 5 διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, η Hans & Gretel δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για ένα επιτυχημένο franchise και αναπτύσσεται σε Ελλάδα και Κύπρο σκορπώντας μαγεία και χαμόγελα.

Γίνε εσύ ο επόμενος franchisee της Hans & Gretel. Δες εδώ την πρόταση franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ