Αρχική Νέα Νέο Franklin Coffee House στη Λάρισα!

Νέο Franklin Coffee House στη Λάρισα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η οικογένεια Franklin μεγαλώνει και σε λίγες ημέρες υποδέχεται ακόμη ένα κατάστημα στη Λάρισα και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη πλατεία ταχυδρομείου!

Σε μια από τις πιο εμπορικές και ιστορικές γωνίες της πόλης, ακριβώς απέναντι από το σινέ Ολύμπια, εντός ολίγων ημερών θα χτυπά η…καρδιά του καφέ!

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη και φαίνεται πως η νέα χρονιά είναι αρκετά αισιόδοξη για τη Franklin που επεκτείνεται δυναμικά εντός και εκτός Λάρισας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δόθηκε τόσο γρήγορα η ευκαιρία να τοποθετηθούμε σε μια ιστορική γωνία της πόλης μας και να ετοιμάσουμε ένα πρότυπο κατάστημα που θα εξυπηρετεί καθημερινά τον κόσμο του κέντρου. Εμπιστευόμαστε ανθρώπους από τη Λάρισα, μεταδίδοντας την τεχνογνωσία και την αγάπη μας για καλό καφέ. Έτσι το νέο μας σημείο θα λειτουργεί ως franchise με την συνεχή επίβλεψη και καθοδήγηση της εταιρείας», αναφέρει ο κύριος Νίκος Μπουμπουγιατζής, γενικός διευθυντής της Franklin Coffee House.

Με εμπειρία 13 χρόνων στο χώρο της καφεστίασης οι άνθρωποι της Franklin Coffee House δημιουργούν καθημερινά εξαιρετικά ροφήματα , γευστικά σνακ κάθε στιγμή. Έτσι, σχεδιάζουν και την ανάπτυξη με βάση τη γνώση και την εμπειρία εφαρμόζοντας πρακτικές win to win ανάμεσα στους νέους επενδυτές και την Franklin.

Για να φέρεις το Franklin στην πόλη σου πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ