Αρχική Νέα Νέο franchise για τον Γρηγόρη στο Περιστέρι

Νέο franchise για τον Γρηγόρη στο Περιστέρι

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Γρηγόρης προσθέτει ακόμα ένα μέλος στη δυναμική οικογένειά του. Στο Περιστέρι, στην οδό Τζων Κέννεντυ 146 & Αιγαίου 31, βρίσκουμε στο εξής απολαυστικό καφέ και νόστιμες γεύσεις που μας «φτιάχνουν τη μέρα»!

Από το 1972, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Δάφνη της Αττικής, ο Γρηγόρης αναπτύσσεται κι εξελίσσεται συνεχώς. Σήμερα, διαθέτει περισσότερα από 360 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 πελάτες.

gregorys franchise peristeri

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γρηγόρης έχει καταγράψει μία εντυπωσιακή πορεία, καθώς:

  • κατέχει ηγετικό ρόλο στην ελληνική αγορά της μαζικής εστίασης
  • έχει αναδειχθεί ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2021-2022, στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands
  • έχει καταλάβει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ
  • τιμήθηκε με το “Stelios Stavridis” Award for Excellence in Franchising, στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, για τη συνεισφορά του στον χώρο του franchising και στην ελληνική οικονομία και κοινωνία

Στο κατώφλι των 50 χρόνων λειτουργίας του, ο Γρηγόρης σηματοδοτεί το πέρασμα στη νέα εποχή, με μία καινούργια εντυπωσιακή εικόνα στα καταστήματά του.

gregorys nea eikona franchise eksotriki

Το νέο κατάστημα σχεδιάστηκε με βάση τις αξίες του brand. Πάθος, Δημιουργικότητα, Ποιότητα, Υπευθυνότητα & Φιλοξενία, συστατικά του DNA του Γρηγόρη, που κυριαρχούν με στόχο να απογειώσουν την εμπειρία του πελάτη.

Με πρωταγωνιστές τη minimal αισθητική, τις καθαρές γραμμές, τα φωτεινά χρώματα και τα εμπνευσμένα μηνύματα, το ανανεωμένο κατάστημα «αγκαλιάζει» τον επισκέπτη, προσφέροντάς του μία μοναδική πελατοκεντρική φιλοξενία.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ