Αρχική Νέα Νέο franchise για το Baristi Speciality Coffee στη Νέα Ιωνία

Νέο franchise για το Baristi Speciality Coffee στη Νέα Ιωνία

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το Baristi Speciality Coffee σερβίρει πλέον και στη Νέα Ιωνία, φτάνοντας τα 14 καταστήματα στην Αττική! Όλα τα σημεία της αλυσίδας franchise είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο, ώστε να αναπτύσσονται εύκολα και γρήγορα. Η ανάπτυξη αυτή γίνεται με άξονες την τεχνογνωσία και την εμπειρία που κατέχουν οι άνθρωποι της Baristi, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής που ακολουθείται από την εταιρεία.

baristi neos kosmos franchise

Για το σύστημα franchise του Baristi, μίλησε στο FRANCHISE SUCCESS, o Παναγιώτης Ανδρεσάκης, Ιδρυτής της εταιρείας. «Εξαρχής, στοχεύσαμε σε ένα βιώσιμο μοντέλο λειτουργίας με συγκεκριμένη φιλοσοφία. Λαμβάνοντας υπόψη τον σφυγμό της εποχής, δώσαμε έμφαση στις υπηρεσίες take away και delivery, εξελίσσοντάς τες με τον καιρό. Παράλληλα, εκπαιδεύουμε το ανθρώπινο δυναμικό μας, ακολουθώντας τη ζήτηση της αγοράς. Με δυνατές αυτές τις υπηρεσίες, η πανδημία δεν μας επηρέασε. Αντιθέτως ήμασταν έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην εξυπηρέτηση ενός μεγάλου όγκου εργασίας, καθώς με πάνω από το 70% των επιχειρήσεων εστίασης σε αναστολή λειτουργίας, το αγοραστικό μας κοινό αυξήθηκε σε αριθμό αλλά και σε επαναληψιμότητα παραγγελιών.

baristi speciality coffee nea ionia franchise

Ο κ. Ανδρεσάκης, αναφέρει πως οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την πρόταση franchise του Baristi, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει υπάρξει και για την εξάπλωση του δικτύου σε περιφερειακές πόλεις, όπως τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κύπρο. «Είμαστε έτοιμοι, να συζητήσουμε με κάθε υποψήφιο franchisee. Το ενδιαφέρον του κοινού μας τιμά και μας δείχνει ότι βαδίζουμε στον σωστό δρόμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα απαιτητικό αλλά και δημιουργικό έτος», καταλήγει ο κ. Ανδρεσάκης.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Baristi Speciality Coffee, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ