Αρχική Νέα Νέο franchise για τη Mikel στο Fashion City Outlet στη Λάρισα

Νέο franchise για τη Mikel στο Fashion City Outlet στη Λάρισα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Mikel πραγματοποίησε σήμερα τα εγκαίνια του νέου franchise καταστήματός της στο εμπορικό κέντρο Fashion City Oultet (4ο χλμ. Λεωφ. Κ. Καραμανλή Πρωήν Παλιά Εθνική Οδός Λάρισας – Αθήνας)!

MIkel OUTLET 3

Ένας μοντέρνος χώρος με minimal διακόσμηση ολοκληρώνει την εμπειρία επίσκεψης όλων των κατοίκων και επισκεπτών της Θεσσαλίας στο Εμπορικό κέντρο και προσδίδει την απαιτούμενη φινέτσα στον χώρο αποτελώντας το νέο σημείο συνάντησης. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί σήμερα για να γνωρίσει το Εμπορικό και συνδύασε τις αγορές του με το αγαπημένο του ρόφημα Mikel!

MIkel OUTLET 5

Η εταιρεία Mikel ξεκίνησε την πορεία της το 2008, από την πόλη της Λάρισας. Τότε έκανε την παρθενική του εμφάνιση το γνώριμο, πλέον, πρόσωπο του «παππού Μιχάλη», πατέρα του ιδρυτή της. Όμως, αυτή ήταν μόνο η αρχή! Χάρη στην αγάπη του κόσμου, η εταιρεία Mikel αναδείχθηκε γρήγορα σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες καφεστίασης στην Ελλάδα. Με ισχυρή παρουσία και στις 5 ηπείρους, σήμερα η Mikel διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο με πάνω από 190 καταστήματα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ