Αρχική Νέα Νέο Coffee Berry στον Άλιμο
Νέο Coffee Berry στον Άλιμο

Νέο Coffee Berry στον Άλιμο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μεγαλώνει ακόμα περισσότερο η οικογένεια του Coffee Berry, με τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στον Άλιμο. Το νέο Coffee Berry βρίσκεται στη Λεωφόρο Αλίμου 34 και αποτελεί τη συνέχεια του επενδυτικού πλάνου της αλυσίδας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με τα γευστικά προϊόντα που παρέχει. Το Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα το προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Βραβείο International Adaptive Strategy 2023

Με πάνω από 180 καταστήματα σε Ελλάδα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, το Coffee Berry παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία Coffee & Snack. Το γεγονός αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια, σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο franchise Coffee Berry διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, κατακτώντας το βραβείο International Adaptive Strategy για τη σημαντική συμβολή του στο θεσμό του franchising, στον χώρο του καφέ αλλά και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Μιλώντας στο THE FRANCHISE SUCCESS MEDIA GROUP, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Γρυπάρης, ανέφερε ότι στρατηγική της εταιρείας από την αρχή της δημιουργίας της είναι να παραμένει πιστή στο όραμά της να μοιράσει σε όλον τον κόσμο την αγάπη και την τεχνογνωσία της για τον υψηλών προδιαγραφών καφέ, σε ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. «Βαθιά τεχνογνωσία, συστηματική έρευνα και μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας μας που από το 2016. Αυτό που προσφέρουμε υπόσχεται μια αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας», σημειώνει ο κύριος Γρυπάρης.

coffee berry rofimata

Διείσδυση σε διεθνείς αγορές

Το Coffee Berry εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, επέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης και συγχρόνως στήριξε ουσιαστικά τους συνεργάτες του δικτύου. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

• Ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
• Ένα συγκροτημένο concept ικανό να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, επανακαθορίζοντας τα standards της κατηγορίας.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών λειτουργιών.
• Συνεπή στρατηγική προώθησης.
• Με καινοτόμο κι ευέλικτο concept, ανέπτυξε ένα οργανωμένο πλάνο δράσης ώστε να επιτύχει υψηλή αποδοχή από διαφορετικές αγορές και κουλτούρες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ