Αρχική Νέα Νέο Coffee Berry στη Ρόδο
Νέο Coffee Berry στη Ρόδο

Νέο Coffee Berry στη Ρόδο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Coffee Berry συνεχίζει την ανοδική του πορεία, ανοίγοντας νέο κατάστημα στη Ρόδο (Ηρακλειδών & Ιερού Λόχου 2, Ιαλυσός). Το νέο αυτό κατάστημα είναι το τέταρτο που ανοίγει το δίκτυο Coffee Berry στο νησί των ιπποτών. Με πάνω από 180 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο, το Coffee Berry παρουσιάζει μια από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία Coffee & Snack. Το γεγονός αυτό φανερώνεται από την εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου τα τελευταία χρόνια, σε μια άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Τεχνογνωσία και αγάπη για τον καφέ

Το Coffee Berry προσφέρει speciality coffee με ποικιλίες από Κένυα, Αιθιοπία, Κόστα Ρίκα, Παναμά και άλλες χώρες προέλευσης. Παράλληλα στο προϊοντικό μείγμα περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα sugar free και hyper foods, σοκολάτες, επιλεγμένες ποικιλίες τσαγιού και snacks.

Με αφορμή τη βράβευση του δικτύου στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, ο κύριος Χάρης Γρυπάρης, Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Berry, αποκάλυψε σε συνέντευξή του: «Από την αρχή της δημιουργίας της, η Coffee Berry παραμένει πιστή στο όραμά της να μοιράσει σε όλο τον κόσμο την αγάπη και την τεχνογνωσία της για τον υψηλών προδιαγραφών καφέ, σε ένα καλαίσθητο και φιλικό περιβάλλον. Βαθιά τεχνογνωσία, συστηματική έρευνα και μακροχρόνια εμπειρία πάνω στον καφέ, συνθέτουν τη συνταγή επιτυχίας μας που από το 2016. Αυτό που προσφέρουμε υπόσχεται μια αναβαθμισμένη εμπειρία η οποία συνδυάζεται με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας».

GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Το δίκτυο franchise Coffee Berry διακρίθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2023, κατακτώντας το βραβείο International Adaptive Strategy για τη σημαντική συμβολή του στο θεσμό του franchising, ιδιαιτέρως στον χώρο του καφέ αλλά και στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Η ανάδειξη του Coffee Berry ως GOLD WINNER INTERNATIONAL ADAPTIVE STRATEGY 2023 επιβραβεύει την ακλόνητη αφοσίωση της εταιρείας στη συνεπή εξέλιξη και προώθηση του concept και του επιχειρηματικού της μοντέλου, εφοδιάζοντας τους συνεργάτες με τις απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Coffee Berry, εφαρμόζοντας καινοτόμες πρακτικές, πέτυχε ταχεία και αποτελεσματική διείσδυση σε διεθνείς αγορές, επενδύοντας σε μια συγκροτημένη στρατηγική ανάπτυξης και συγχρόνως στήριξε ουσιαστικά τους συνεργάτες του δικτύου. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

• Ένα ολοκληρωμένο επιχειρηματικό μοντέλο που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
• Ένα συγκροτημένο concept ικανό να διεισδύσει σε πολλαπλές αγορές, επανακαθορίζοντας τα standards της κατηγορίας.
• Αποδεδειγμένη ικανότητα υποστήριξης των νέων franchisees, σε όλες τις πτυχές των επιχειρηματικών λειτουργιών.
• Συνεπή στρατηγική προώθησης.
• Με καινοτόμο κι ευέλικτο concept, ανέπτυξε ένα οργανωμένο πλάνο δράσης ώστε να επιτύχει υψηλή αποδοχή από διαφορετικές αγορές και κουλτούρες.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ