Αρχική Νέα Nέο Christmas Coffee Signature Drink στο Café Femenino

Nέο Christmas Coffee Signature Drink στο Café Femenino

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Café Femenino, το πιο ολοκληρωμένο speciality street coffee concept της ελληνικής αγοράς, γιορτάζει με τον πιο απολαυστικό τρόπο τα Χριστούγεννα! Οι επισκέπτες του έχουν πλέον την ευκαιρία να δοκιμάσουν το Christmas Coffee Signature Drink, ένα τραγανό χωνάκι σοκολάτας με Femenino Espresso & λικέρ φουντούκι! Επιπλέον, στη retail γωνιά του καταστήματος μπορούν να βρουν υπέροχα δώρα για τους αγαπημένους, μοιράζοντας χαμόγελα!

cafe-femenino-Christmas Coffee Signature Drink-franchise

Απόλυτος εκπρόσωπος του 5thwave coffee

To Café Femenino είναι ο απόλυτος εκπρόσωπος του 5ου κύματος καφέ που αντικατοπτρίζει τη νέα εποχή συνεχούς ανάπτυξης της ποιότητας με σκοπό την τελειότητα. Ο καφές που βρίσκουμε στο καινοτόμο κατάστημα προέρχεται από 9 διαφορετικές χώρες, στις οποίες το Ίδρυμα Café Femenino έχει οργανώσει κι εκπαιδεύσει τις γυναίκες παραγωγούς σε μορφές cooperativas. Τα origin countries είναι: Περού, Κολομβία, Βολιβία, Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Mexico, Βραζιλία, Dominican Rebublic, Ινδονησία (Sumatra).

cafe-femenino-speciality-coffee

Όλοι οι καφέδες του Café Femenino κατατάσσονται σε καφέδες Speciality με τα διεθνή πρότυπα SCA και με βαθμολογίες πάνω από 87 πόντους. ‘Ολοι είναι Arabica -αυτό ισχύει τόσο στα single origin, όσο και στα blends του. Η συγκομιδή γίνεται πάντα κι αποκλειστικά με Hand picking. Οι καφέδες μαζεύονται από τις εκπαιδευμένες γυναίκες μόνο την κατάλληλη στιγμή που είναι απόλυτα ώριμα τα Coffee Cherries. Επειδή προέρχονται από υψηλά υψόμετρα, με μεγάλες διαφοροποιήσεις θερμοκρασίας μεταξύ ημέρας και νύχτας, τα coffee beans ωριμάζουν αργά και σταδιακά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται εσωτερικά στους κόκκους περισσότερα σάκχαρα κι επιθυμητά οξέα, δίνοντας περισσότερα αρώματα και γλυκιά ισορροπημένη οξύτητα, χαρακτηριστικό των ποιοτικότερων καφέδων Arabica διεθνώς.

cafe-femenino-franchise8

Τα οφέλη του συνεργάτη – franchisee

O συνεργάτης μας συνεισφέρει στην κοινωνική δράση του Café femenino. Στην ανταπόκριση του μόχθου των γυναικών στην παραγωγή καφέ, κάνοντας πιο ποιοτική τη ζωή τους. Δεν είναι μια απλή καθημερινή επιχείρηση.

Ο franchisee του Café Femenino απολαμβάνει σημαντικές οικονομίες κλίμακας. Η εταιρεία φέρνει στην Ελλάδα τον καφέ, ο οποίος στη συνέχεια ψήνεται, καβουρδίζεται και πακετάρεται στις δικές τις εγκαταστάσεις κι αποστέλλεται άμεσα στο κατάστημα προς πώληση, μέσω των οργανωμένων συστημάτων logistics. Συνεπώς, ο franchisee κερδίζει από την καθετοποιημένη παραγωγή και είναι σίγουρος για τη σταθερή ποιότητα του καφέ που προσφέρει. Επίσης, συνεισφέρει στο κοινωνικό έργο του Café Femenino για την ισότητα των φύλων, μέσω του οποίου αυξάνεται η αναγνωρισιμότητα του brand, συνεπώς και η επισκεψιμότητα του καταστήματός του.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ