Αρχική Νέα Νέο βιολογικό χαρμάνι καφέ Coffeebrands Bio

Νέο βιολογικό χαρμάνι καφέ Coffeebrands Bio

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tην Τετάρτη, 20 Ιουνίου και ώρα 20:30, η Coffeebrands παρουσιάζει στο κοινό το νέο αποκλειστικό χαρμάνι καφέ Megisto Espresso Bio. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο bar – restaurant “DISTINTO” στο Ρίο Πατρών, την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο παρουσιαστής κ.

Χρήστος Φερεντίνος.

Το νέο αυτό εκλεκτό βιολογικό χαρμάνι καφέ έρχεται για να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ που αναζητούν την πιο ντελικάτη και πλούσια γεύση. Ο Megisto Espresso Bio είναι ένας μοναδικός, 100% βιολογικός καφές εσπρέσο, ο οποίος καβουρδίζεται και ψύχεται στον φρέσκο και καθαρό αέρα του εθνικού πάρκου των Δολομιτών, μια περιοχή παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, με αμόλυντο και προστατευμένο περιβάλλον.

Πρόκειται για ένα premium χαρμάνι, που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Coffeebrands για ποιότητα και υπεροχή. Η βιολογική πιστοποίηση του Megisto Bio εγγυάται ότι ο καφές, καλλιεργείται χωρίς τη χρήση τεχνητών λιπασμάτων ή χημικών εντομοκτόνων. Τα οφέλη αυτής της μεθόδου παραγωγής αντανακλώνται στο εξαιρετικό οργανοληπτικό προφίλ του προϊόντος, το οποίο αναπτύσσεται φυσικά, όπως γινόταν και στο παρελθόν, διατηρώντας το οικοσύστημα ζωντανό, με φυσικό τρόπο. Εσείς, απλά αφεθείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός Coffeebrands και απολαύστε τον καλύτερο καφέ της μέρας σας!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ