Αρχική Νέα Νέο βήμα για το Overoll: Δραστηριοποίηση μέσω franchising με σύμμαχο τη THE FRANCHISE CO.

Νέο βήμα για το Overoll: Δραστηριοποίηση μέσω franchising με σύμμαχο τη THE FRANCHISE CO.

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Overoll, το καινοτόμο concept που εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το κοινό της Αθήνας τα τελευταία δύο χρόνια με τα signature, χειροποίητα croissants του, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο του franchising με ισχυρό σύμμαχο και υπεύθυνη ανάπτυξης τη THE FRANCHISE CO.

No. 1 success story τα τελευταία δύο χρόνια στην Αθήνα

Μετά το δυναμικό άνοιγμα και τη συνεχιζόμενη επιτυχία του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας, το κοινό εξακολουθεί πιστά να επιλέγει την αυθεντική croissanterie Overoll, σχηματίζοντας ατελείωτες ουρές προκειμένου να γευτεί τα λαχταριστά croissants της οδού Πραξιτέλους. Η μαζική επιτυχία που ακολούθησε με το δεύτερο εταιρικό κατάστημα της αλυσίδας στο Χαλάνδρι, απέδειξε για άλλη μια φορά την αποδοτικότητα του concept και την ικανότητα του Overoll να διεισδύει στην καθημερινότητα των πελατών, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Overoll_Croissant

Επιλεκτική στρατηγική ανάπτυξης μέσω της THEFRANCHISECO.

Υιοθετώντας ένα άκρως καινοτόμο μοντέλο, το Overoll κατάφερε να επαναπροσδιορίσει το croissant, εγκαινιάζοντας παράλληλα μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην ελληνική αγορά της εστίασης. Έχοντας καθιερώσει τη φήμη του καλύτερου croissant της πόλης, το Overoll αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα όσον αφορά την επιχειρηματική του δραστηριότητα, επιλέγοντας τη δραστηριοποίηση μέσω franchise στο πλευρό της THE FRANCHISE CO.

Ως σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού και ανάπτυξης του Overoll, η THE FRANCHISE CO. έχει αναλάβει την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου της αλυσίδας, εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση και διείσδυση στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Ακολουθώντας αυστηρά επιλεκτική στρατηγική ανάπτυξης, η THE FRANCHISE CO. έχει αναλάβει την ανάπτυξη της αλυσίδας σε 6 επιλεγμένες περιφερειακές αγορές της Ελλάδας σε πρώτη φάση και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, με τους αναπτυξιακούς στόχους της εταιρείας να περιλαμβάνουν και το Λονδίνο.

Overoll THE FRANCHISE CO.

Ελκυστική επιχειρηματική πρόταση

Το concept αποτελεί μια από τις πιο ελκυστικές προτάσεις της κατηγορίας του, καθώς χαρακτηρίζεται από έντονα βιωματικά χαρακτηριστικά και ισχυρή ταυτότητα. Τα signature croissants, τα open-space, πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια των καταστημάτων, καθώς και η ποικιλία γευστικών επιλογών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, καθιέρωσαν το Overoll ως το «must go» στέκι για τους λάτρεις του ποιοτικού croissant.

Με αυτόν τον τρόπο, το Overoll παρουσιάζει και προωθεί μια νέα κατηγορία καταστημάτων στην εστίαση, επαναπροσδιορίζει το χειροποίητο croissant και παράλληλα επιτυγχάνει ένα ολοκληρωμένο customer experience που καλύπτει όλες τις ανάγκες, μέσω της μοναδικότητας και την πρωτοτυπίας μιας δημιουργικής και ευφάνταστης γκάμας προϊόντων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ