Αρχική Νέα Νέες εμπειρίες και γεύσεις στο Koi sushi bar

Νέες εμπειρίες και γεύσεις στο Koi sushi bar

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο γνήσιος εκπρόσωπος της ιαπωνικής κουζίνας, το Koi sushi bar, συνεχίζει να διαγράφει το δικό του success story και να αναπτύσσεται συνεχώς, προσφέροντας μοναδικές γευστικές απολαύσεις, μέσα από μια πρόταση που έλειπε από την ελληνική αγορά.

Το sushi πλέον είναι προσιτό σε όλους, καθώς οι ανταγωνιστικές τιμές, η φιλική εξυπηρέτηση και η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του καταστήματος προσελκύει μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού καθημερινά.

Κάτω από το πρίσμα του ποιοτικού value for money φαγητού που προσφέρει, δημιουργήθηκε ένα ανανεωμένο προιοντικό μείγμα για τους πελάτες και 2 νέοι extra κατάλογοι που θα περιλαμβάνουν premium πιάτα και cocktails.

Και οι δύο αυτοί κατάλογοι έρχονται με σκοπό να αναβαθμίσουν την εμπειρία του καταναλωτή στα καταστήματα Koi. Το σλόγκαν για αυτό είναι Enjoy the Japanese experience of Koi Sushi Bar “.

Οι γεύσεις εμπλουτίζονται και το κοινό διευρύνεται, γεγονός που οδηγεί στην αύξηση της επισκεψιμότητας και της μέσης ημερήσιας απόδειξης ενός καταστήματος.H ταχεία ανάπτυξη της αλυσίδας καθιστά το Koi sushi bar ως τη Νο1 επιλογή όσων θέλουν να ενταχθούν σε ένα υγιές δίκτυο με αυξημένες πιθανότητες κερδοφορίας και υψηλής απόδοσης.

Η εταιρεία σήμερα απαριθμεί 12 καταστήματα (5 εταιρικά, 7 franchise).

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ