Αρχική Νέα Νέες αφίξεις για το Βaristas σε Τούμπα και Αγία Βαρβάρα

Νέες αφίξεις για το Βaristas σε Τούμπα και Αγία Βαρβάρα

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Baristas συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα με νέα καταστήματα. Μέσα στον Σεπτέμβριο υποδεχθήκαμε τα νέα σημεία της αλυσίδας στην Τούμπα και την Αγία Βαρβάρα όπου πλέον απολαμβάνουμε εξαιρετικής ποιότητας καφέ και μια μεγάλη γκάμα από γλυκά και αλμυρά σνακ.

baristas coffee franchise

Και σύντομα, το Baristas καταφθάνει και στην Αργυρούπολη αλλά και σε νέο σημείο στη Θεσσαλονίκη, επί της Λεωφ. Καραμανλή, το οποίο μάλιστα αποτελεί το 5ο κατάστημα της αλυσίδες στη συμπρωτεύουσα. Και τους επόμενους μήνες στη δυναμική οικογένεια θα προστεθεί το Περιστέρι και η Πετρούπολη, για να βιώσουν ακόμα περισσότεροι τη μοναδική, Baristas εμπειρία!

baristas franchise kalamaria

Η μεγάλη επιτυχία του Baristas, οφείλεται στο ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. «Ο σημερινός καταναλωτής έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη φιλική εξυπηρέτηση, ειδικά μετά από τη δύσκολη περίοδο που βιώσαμε όλοι μας, λόγω πανδημίας. Καταρχάς, επιλέγει τα καταστήματα Baristas, για την υψηλή ποιότητά τους. Επίσης, στους χώρους μας αισθάνεται οικεία αλλά και ασφαλής, γιατί τηρούμε αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής. Ειδικά, τώρα που δουλεύουμε πολύ με take-away και delivery, οφείλουμε να προσέχουμε ακόμα περισσότερο», αναφέρει ο Αθανάσιος Γιαννούλης, Ιδρυτής του Baristas.

Η επιχειρηματική πρόταση του Baristas συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών, καθώς στο πακέτο franchise, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι, καθώς και η παροχή του εξοπλισμού του καταστήματος με χρησιδάνειο, κάνοντας ακόμα πιο προσιτή την επένδυση!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise που σου προσφέρει το Baristas, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ