Αρχική Νέα Νέα συνεργασία της Green Family με τη «Διατροφική Αγωγή»

Νέα συνεργασία της Green Family με τη «Διατροφική Αγωγή»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Green Family, σε συνεργασία με τη «Διατροφική Αγωγή» και τον κ. Αθανάσιο Τσιούδα, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Msc Κλινικής Διατροφής, παρέχουν χρήσιμες και εύκολες συμβουλές που προωθούν την υγιεινή ζωή και εξασφαλίζουν ποιοτική καθημερινότητα!

green-family-franchise

Στο blog της, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα βρείτε πληθώρα άρθρων που στοχεύουν στην τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς, δηλαδή τη σταδιακή απομάκρυνση και την υιοθέτηση ενός ισορροπημένου μοντέλου διατροφής δια βίου.

green-family-viologika-proionta

Η Green Family από το 1996, έχει ως πρωταρχικό σκοπό να προσφέρει στον άνθρωπο τα καλύτερα βιολογικά προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, με γνώμονα τον ολιστικό τρόπο ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που η εταιρεία προτού τοποθετήσει οτιδήποτε στα ράφια της προβαίνει σε αυστηρούς ελέγχους, έχοντας θέσει υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

green-family-fitika-kallintika

Με σημαντική παρουσία στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, τον Βόλο αλλά και την Αττική, τα καταστήματα Green Family προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία βιολογικών προϊόντων, όπως φρούτα, λαχανικά, παιδικές τροφές, γαλακτοκομικά, κρέας, ψωμί, ακόμα και γλυκά! Επιπλέον, η προϊοντική γκάμα των Green Family περιλαμβάνει απορρυπαντικά, καλλυντικά, πάνες και καθετί που η ελληνική οικογένεια χρειάζεται στην καθημερινότητά της.

Ένα ακόμα στοιχείο που κάνει διαφορά στα Green Family, από το οποίο επωφελείται μάλιστα και ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee είναι τα private label προϊόντα και own brands, τα οποία βρίσκει ο πελάτης αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας, δημιουργώντας πιστότητα και ενισχύοντας το brand awareness.

Για το δικό σου Green Family, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ