Αρχική Νέα Νέα συνεργασία της Coffee Island με την ΑΒ Βασιλόπουλος

Νέα συνεργασία της Coffee Island με την ΑΒ Βασιλόπουλος

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Coffee Island, η Νο1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά συνεργασία της εταιρίας στο χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου, μετά τις συνεργασίες με τις αλυσίδες Σκλαβενίτη και Μy Market.

Με τη νέα συνεργασία, η Coffee Island ενδυναμώνει την παρουσία της στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, ενισχύει την αναγνωρισιμότητα του brand και των προϊόντων καφεκοπτείου και φυσικά διευρύνει την πελατειακή της βάση.

Οι δημοφιλείς κωδικοί Coffee Island που θα βρίσκουν οι καταναλωτές σε επιλεγμένα hyper-markets ΑΒ Βασιλόπουλος είναι: α) Espresso αλεσμένος Volcano 250γρ., β) Espresso capsules 10τμχ Compassion, Affection και Bliss, γ) Ελληνικός 170γρ. Παραδοσιακός, Σκούρος, Σπέσιαλ, Ντεκαφεινέ, δ) Φίλτρου αλεσμένοι 250γρ. Deja Vu και Day Dream ε) Φίλτρου αρωματικοί 200γρ. Φουντούκι και Γαλλική καραμέλα.

O Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, CEO Coffee Island δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την πορεία εδραίωσης του brand Coffee Island στο οργανωμένο λιανεμπόριο και η συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος αφενός μας τιμά, αφετέρου δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές της αλυσίδας AB να γεύονται την ποιότητα Coffee Island και στο σπίτι.»

CoffeeIsland-Synergasia-AB-Vasilopoulos-2

Σχετικά με την αλυσίδα Καφεκοπτείων Coffee Island

Η Coffee Island είναι σήμερα η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και τη Ν. Ευρώπη. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1999 από την Πάτρα, όπου διατηρεί την έδρα της. Το δίκτυο των 428 καταστημάτων της εταιρίας απλώνεται σε 50 νομούς και 100 πόλεις της Ελλάδας και σε ακόμα 52 σημεία στο εξωτερικό (Κύπρος, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, UAE, Ελβετία, Ρουμανία, Αίγυπτο), ενώ τα προϊόντα της διατίθενται και μέσα από το οργανωμένο λιανεμπόριο.

Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο για να καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του δικτύου της. Υποστηρίζει την άμεση συνεργασία με μεμονωμένους παραγωγούς, ή συνεταιρισμούς, στις χώρες παραγωγής καφέ, θέτοντας ως πυλώνα της εταιρικής κουλτούρας και δράσης της το direct trade με το 90% του καφέ, σήμερα, να εισάγεται απευθείας από τις φάρμες.

Υπερήφανη για τους ανθρώπους της η Coffee Island απασχολεί 215 εργαζόμενους, συνεργάζεται με 513 επιχειρηματίες μέσω συστήματος δικαιόχρησης, ενώ στο δίκτυό της εργάζονται πάνω από 3.500 εκπαιδευμένοι barista και διανομείς. Συνεισφέρει φορολογικά στην εθνική οικονομία, και επιστρέφει αξία στην ελληνική κοινωνία μέσα από προγράμματα εταιρικής ευθύνης ενώ δίνει ευκαιρίες ανάπτυξης σε 817

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ