Αρχική Νέα Νέα σημεία υψηλής δυναμικής με διαχρονική απόδοση για το Mon Kooloor!

Νέα σημεία υψηλής δυναμικής με διαχρονική απόδοση για το Mon Kooloor!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με το που ανοίξει ένα κατάστημα Mon Kooloor, γρήγορα γίνεται το αγαπημένο σημείο της γειτονίας. Η Νο1 αλυσίδα με κουλούρι και καφέ, έχει αποδείξει ότι ήρθε για να μείνει και ότι ο κόσμος την έχει αγαπήσει και την εντάξει στην καθημερινότητα του.

Απόδειξη; Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου. Σήμερα η Mon Kooloor, αποτελεί την πιο δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα στην κατηγορία της, με περισσότερα από 40 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Πάρα την μεγάλη ανάπτυξη του δικτύου, ακόμα υπάρχουν διαθέσιμες περιοχές υψηλής δυναμικής καθώς και σημεία με διαχρονική απόδοση για τους νέους συνεργάτες. Η παραχώρηση μεγάλων ζωνών αποκλειστικότητας σε κομβικά σημεία για κάθε νέο κατάστημα του δικτύου δημιουργεί σιγουριά και δυνατότητα ανάπτυξης στο νέο συνεργάτη.

monkoooloor aigaleo (42)

Η σημασία της αποκλειστικότητας περιοχής

Η ζώνη αποκλειστικότητας καθορίζεται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, όπως τα δημογραφικά χαρακτηριστικά, η αγοραστική δύναμη, κ.λπ. και είναι ζωτικής σημασίας για κάθε νέα επιχείρηση franchise, καθώς:

  • Εξασφαλίζει τη μέγιστη επισκεψιμότητα πελατών κάθε ώρα της ημέρας
  • Ενισχύει την αποδοτικότητα και την κερδοφορία της επένδυσης
  • Θωρακίζει την επενδυτική ασφάλεια
  • Αποκλείει τη σύγκρουση συμφερόντων εντός του δικτύου καταστημάτων
  • Παρέχει τη δυνατότητα περαιτέρω διείσδυσης μέσω της επανεπένδυσης των κερδών για τη δημιουργία νέου σημείου στην περιοχή αποκλειστικότητας.

Μέσω της αποκλειστικότητας περιοχής, το σύστημα franchise του Mon Kulur θωρακίζει ακόμα περισσότερο την κερδοφορία ενός ούτως ή άλλως αποδοτικού επιχειρηματικού μοντέλου.

mon kooloor franchise

Η πιο ανταγωνιστική πρόταση στην καφεστίαση

Η επιχειρηματική πρόταση παρουσιάζει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε μία σειρά από κρίσιμους δείκτες για την επίτευξη κερδοφορίας στο τρέχουν περιβάλλον: δομή κερδοφορίας, μέση απόδειξη, food cost, παραγωγικότητα προσωπικού, έμφαση στο take away, διείσδυση σε πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά, ταχύτητα διείσδυσης σε νέες αγορές, ευκολία και ταχύτητα επίτευξης break-even – απαντούν στις προκλήσεις και τις πιέσεις στην κερδοφορία που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην καφεστίαση σήμερα – καθιστώντας αρκετά επιχειρηματικά μοντέλα μη βιώσιμα.

Ανακάλυψε τους λόγους για να επιλέξεις το Mon Kooloor

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ