Αρχική Νέα Νέα πρόταση συνεργασίας franchise Coffee Berry με σταδιακή αποπληρωμή της αρχικής επένδυσης
Νέα πρόταση συνεργασίας franchise Coffee Berry με σταδιακή αποπληρωμή της αρχικής επένδυσης

Νέα πρόταση συνεργασίας franchise Coffee Berry με σταδιακή αποπληρωμή της αρχικής επένδυσης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Coffee Berry προσφέρει μία νέα πρόταση συνεργασίας με σταδιακή αποπληρωμή για τον συνεργάτη franchisee. Η πρόταση αυτή διακρίνεται στους εξής άξονες:

• Ο συνεργάτης εντοπίζει, σε συνεργασία με την Coffee Berry, το ακίνητο και υλοποιείται ο απαραίτητος προέλεγχος σε νομικό και πολεοδομικό επίπεδο.
• Η Coffee Berry εγκρίνει το σημείο, μισθώνει το ακίνητο, σχεδιάζει εμπορικά το κατάστημα και συστήνει την επιλογή του κατάλληλου εξοπλισμού.
• Η Coffee Berry υπομισθώνει στον συνεργάτη το ακίνητο και υλοποιεί την κτιριακή διαμόρφωση.
• Ο συνεργάτης αγοράζει τον απαραίτητο εξοπλισμό βάσει εμπορικού σχεδιασμού της Coffee Berry.
• Ο συνεργάτης, για την υποστήριξη που λαμβάνει στην αρχική του επένδυση (κτιριακή διαμόρφωση, εξοπλισμός και αρχικό εμπόρευμα), καταβάλει μηνιαία δόση μέσω μακροπρόθεσμου διακανονισμού με την εταιρεία Coffee Berry, βασισμένη σε αναλυτικό και ρεαλιστικό business plan με λεπτομερή ανάλυση και κόστη.

Το δίκτυο Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE MARKETING 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS.

Η Coffee Berry σήμερα αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο concept στην κατηγορία Street Cafe, δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο διαρκών αποδόσεων. Έχοντας ταυτιστεί με τη διανομή καφέ και με εμπειρία και τεχνογνωσία 25 ετών, η Coffee Berry μπορεί να δηλώνει ότι γνωρίζει τον καφέ. Η ιδιαίτερη αισθητική των καταστημάτων, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση εργαλείων πώλησης merchandise, οδηγεί σε αυθόρμητες και συμπληρωματικές πωλήσεις, πολλαπλές ροές εσόδων και κυρίως διασφαλίζει την επαναληψιμότητα και πιστότητα των πελατών.

Διεθνής ανάπτυξη με 220 καταστήματα σε 5 χώρες

Το δίκτυο franchise της Coffee Berry αριθμεί περισσότερα από 220 καταστήματα σε 5 χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία και Γερμανία, μέσα σε μόλις 7 χρόνια! Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, στρατηγικής και τεχνογνωσίας. Πρωταγωνιστικά συστατικά του δημιουργήματος αυτού είναι το εξαιρετικό προϊόν, το διαφοροποιημένο design concept των καταστημάτων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το δίκτυο Coffee Berry τιμήθηκε με το βραβείο GOLD WINNER EXCELLENCE IN FRANCHISE MARKETING 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS. Η Coffee Berry χρησιμοποίησε πολλαπλά εργαλεία και μέσα για την προώθηση του franchising, με σαφή επικοινωνιακό λόγο και με σαφές μήνυμα, στοχεύοντας σε συγκεκριμένο κοινό και σε αρμονία με τη γενικότερη επικοινωνιακή της στρατηγική.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE BERRY

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ