Αρχική Νέα Νέα πιάτα από το bizzy bee που… κολάζουν!

Νέα πιάτα από το bizzy bee που… κολάζουν!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η εργατική μελισσούλα του bizzy bee κινείται διαρκώς και δεν σταματά στιγμή να εξελίσσεται, παρουσιάζοντάς μας νέα πιάτα που συναρπάζουν, ώστε να βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού! Στο προϊοντικό της μείγμα προσθέτει νέα, λαχταριστά πιάτα, όπως το Black Angus burger και το Pulled Pork, τα οποία έχουν ήδη αποσπάσει τα καλύτερα σχόλια!

Το bizzy bee συστήθηκε στο κοινό της Κύπρου το 2017 στη Λευκωσία. Σύντομα, αγαπήθηκε από το κοινό, καθώς στον χώρο του ο πελάτης βρίσκει είτε αλμυρές, είτε γλυκές απολαύσεις σε value for money τιμές. Scrambled eggs, γλυκά και αλμυρά pancakes, πεντανόστιμα burgers, θεϊκές κρέπες, λαχταριστούς λουκουμάδες, δροσερές σαλάτες, smoothies και ιδιαίτερα cocktails, όλα θα τα βρείτε στον μοντέρνο χώρο του bizzy bee, με τη cozy, νεανική και φιλική ατμόσφαιρα που κάνει τον πελάτη να αισθάνεται «σαν στο σπίτι του»!

Το franchise concept bizzy bee δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να δραστηριοποιηθούν στην εστίαση, με ένα brand που έχει αποκτήσει το δικό του «πιστό» κοινό. Ο franchisee του bizzy bee επωφελείται από:

  • Το χαμηλό food cost
  • Toν πλούσιο κατάλογο του bizzy bee που ακολουθεί τις νέες τάσεις της εστίασης
  • Την ολοκληρωμένη εκπαίδευση
  • Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ και & τις δημόσιες σχέσεις
  • Το δυναμικό brand με πάνω από 11.000 followers στα social media!

Επίσης, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee του bizzy bee δεν χρειάζεται να διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία στην εστίαση, καθώς λαμβάνει ολοκληρωμένη εκπαίδευση από την ομάδα του bizzy bee, τόσο ο ίδιος, όσο και το προσωπικό του!

Για να αποκτήσεις το δικό σου bizzy bee, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ