Αρχική Νέα Νέα Mon Kulur σε Κορυδαλλό και Θεσσαλονίκη!

Νέα Mon Kulur σε Κορυδαλλό και Θεσσαλονίκη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με «κουλουριαστές» καλημέρες και απίθανο καφέ υποδέχτηκαν ο Κορυδαλλός και η Θεσσαλονίκη τα νέα καταστήματα Mon Kulur! Η οικογένεια της πρώτης αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα μεγαλώνει και η επιτυχία της, παίρνει πανελλαδικές διαστάσεις.

Το πιο νόστιμο κουλούρι επιστρέφει στη γενέτειρά του αλλά σε νέες «περιπέτειες», οι μπάρες δημητριακών ταξιδεύουν και στον Βορρά, ενώ τα κουλουροκριτσίνια γίνονται viral!

Mon Kulur franchise

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν την αλυσίδα να διευρύνεται και να ανελίσσεται; Γιατί ολοένα και περισσότεροι νέοι συνεργάτες μπαίνουν στο δίκτυο της Mon Kulur, επιδιώκοντας την προσωπική τους επαγγελματική επιτυχία;

Η συνταγή της επιτυχίας «ψήνεται» με ασφάλεια

Διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές, ενός αποδοτικού, ολοκληρωμένου συστήματος franchise. Με γνώμονα τη συνέχιση της παράδοσης, η Mon Kulur έχει εξελίξει τις αποκλειστικές συνταγές που έχει κληρονομήσει από τον παππού και τον πατέρα της οικογένειας, μετατρέποντας το παραδοσιακό σνακ σε μοντέρνα υπόθεση. Διαθέτοντας ιστορία και τεχνογνωσία, υπακούοντας παράλληλα στις νέες επιταγές της αγοράς, αποτελεί ένα μοναδικό κράμα εξισορρόπησης ανάμεσα στο «παλιό» και το «καινούργιο».

Mon Kulur katasthmata

Τις αξίες, το όραμα και τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων φροντίζουν να μεταδίδουν στους νέους τους συνεργάτες, είτε πρόκειται για το προσωπικό, είτε για τους franchisees μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Υποστηρίζοντας τον καινούργιο Mon Kulur-ίστα

Ξέρουν ότι κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Γι’ αυτό φροντίζουν προκειμένου ο νέος συνεργάτης να λάβει της πλήρους καθοδήγησης της εταιρείας στην εύρεση της κατάλληλης τοποθεσίας και του ιδανικού σημείου για το νέο Mon Kulur, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αποκλειστικότητα της περιοχής.

Το ευρύ προϊοντικό μείγμα της αλυσίδας και το σόου που προσφέρουν οι αρτοπαρασκευαστές από το ανοιχτό παρασκευαστήριο, κάνει κάθε Mon Kulur, κέντρο διερχομένων, δημιουργώντας ουρές στα καταστήματα. Η μεγάλη προσελευσιμότητα, σε συνδυασμό με την τριπλή παροχή του sit-in, take away και delivery, δημιουργεί πολλαπλές πηγές εσόδων για τον franchisee. Αποτέλεσμα; Χαμηλό breakeven, υψηλά περιθώρια κέρδους!

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ