Αρχική Νέα Νέα καθημερινά εβδομαδιαία προγράμματα στο Oliver Family House

Νέα καθημερινά εβδομαδιαία προγράμματα στο Oliver Family House

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο πολυχώρος της εστίασης Oliver Family House, φροντίζει καθημερινά για τη διασκέδαση αλλά και για την χαλάρωση μικρών και μεγάλων, μέσα από ένα δημιουργικό “πολυχώρο” που προσφέρει διαφοροποίηση με πολλαπλές πηγές εσόδων.

Πιστός στην ψυχαγωγία ολόκληρης της οικογένειας, ο αγαπημένος “οικογενειότοπος” προσφέρει συνεχώς νέες εκπλήξεις, μέσα από τις πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που προσκαλεί γονείς και παιδιά. Το εβδομαδιαίο απογευματινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων είναι πλέον γεγονός και η Playlab Creative Playgroups ενισχύει με την παρουσία της το δημιουργικό παιχνίδι.

Κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, παραμύθια και πολλά πολλά άλλα, καλωσορίζουν καθημερινά όλους τους φίλους του Oliver Family House. Η ζήτηση και η αποδοχή που έχει το Oliver μέχρι σήμερα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στις δυνατότητες που παρέχει ως πολυχώρος σε έναν επισκέπτη αλλά και οι ευκαιρίες δραστηριοποίησης σε έναν φιλόδοξο επιχειρηματία με εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Ένας πολυχώρος έχει τόσα πολλά διαφορετικά πεδία απασχόλησης που συγκριτικά με άλλες δουλειές η ρουτίνα σπάνια χτυπάει την πόρτα. Είναι η ιδανική πρόταση για family business και για όλους όσους αγαπούν τα παιδιά, ενώ παράλληλα σέβονται και τον προσωπικό χρόνο που αντιστοιχεί στους γονείς.

Μάθε περισσότερα για το franchise του Oliver Family House εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ