Αρχική Νέα Νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι από την nrg
Νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι από την nrg

Νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι από την nrg

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δύο νέα καταστήματα σε Δάφνη και Περιστέρι εγκαινιάζει η nrg συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη μέσω franchise. Η διπλή αυτή προσθήκη στο δίκτυο καταστημάτων της nrg αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στην αγορά και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στρατηγικές τοποθεσίες καταστημάτων

Το κατάστημα στη Δάφνη, το οποίο βρίσκεται στη Λ. Βουλιαγμένης 212, πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στις 20 Ιουνίου και αναμένεται να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών. Όσον αφορά το κατάστημα της nrg στο Περιστέρι, αυτό βρίσκεται στη Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 54 και εγκαινιάστηκε στις 27 Ιουνίου, προσφέροντας στους κατοίκους της περιοχής τη δυνατότητα να απολαύσουν, αντίστοιχα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, που χαρακτηρίζουν την nrg. Παράλληλα, ένα ακόμη κατάστημα είναι στο στάδιο της κατασκευής και της παράδοσης, με σκοπό η εταιρία να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της και να εξυπηρετήσει ακόμα περισσότερους πελάτες. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα ολοκληρωμένα ενεργειακά προγράμματα, να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων έξυπνου σπιτιού και να λάβουν εξειδικευμένη καθοδήγηση από την καταρτισμένη ομάδα της nrg. Οι στρατηγικές τοποθεσίες των καταστημάτων διασφαλίζουν εύκολη πρόσβαση και άνεση για όλους τους πελάτες.

Η nrg αναδείχθηκε GOLD WINNER SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς συνεισέφερε συνολικά στον κλάδο των υπηρεσιών και συγκεκριμένα της ενέργειας, με μια three sixty προσέγγιση στο πλαίσιο της πολυκάναλης στρατηγικής που ακολούθησε.

Ο κ. Φώτης Οικονομίδης, Εμπορικός Διευθυντής της nrg, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εγκαινιάσαμε τα νέα μας καταστήματα. Η στρατηγική μας για το 2024 επικεντρώνεται στην επέκταση του δικτύου μας με στόχο να εξυπηρετούμε αποτελεσματικότερα τις ενεργειακές ανάγκες των καταναλωτών. Με τον διπλασιασμό των καταστημάτων μας σε μόλις λίγους μήνες και την προσθήκη νέων καταστημάτων κατά τη διάρκεια του έτους, όχι μόνο διευρύνουμε τη γεωγραφική μας κάλυψη, αλλά ενδυναμώνουμε και τη σχέση μας με τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και προσβλέπουμε σε ένα μέλλον γεμάτο ενέργεια και καινοτομία».

nrg κατάστημα εσωτερικό franchise ενέργεια

Δίπλα στον franchisee σε κάθε βήμα

Οι συνεργάτες αποτελούν βασική προτεραιότητα της nrg, καθώς το δίκτυο επενδύει πάντα στον άνθρωπο και στην ενέργεια που παράγει η συνεργασία τους. Η πρόταση franchise της nrg προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στον franchisee.

• Εξειδικευμένη ομάδα για την καθημερινή υποστήριξη των συνεργατών της, σε θέματα διαδικασιών και αιτημάτων, τα οποία υλοποιούνται με ταχύτατους ρυθμούς.
• Συνεχή εκπαίδευση, παρακολούθηση, και υποστήριξη σε κάθε προσπάθεια, με συχνές επισκέψεις στον χώρο τους, αλλά και αμεσότητα στην επικοινωνία.
• Προμηθεύει όλους τους συνεργάτες της, με τα απαραίτητα εργαλεία και το κατάλληλο προωθητικό υλικό για την υποστήριξη του έργου τους.
• Επενδύει στην καινοτομία, με προηγμένα πληροφοριακά συστήματα που βρίσκονται στη διάθεση των συνεργατών της και διευκολύνουν την καθημερινότητά τους.
• Τα προγράμματα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της nrg είναι από τα πιο ανταγωνιστικά της αγοράς, προσελκύοντας μεγάλο αριθμό πελατών καθημερινά και καθιστώντας την εταιρεία ως την πιο ανερχόμενη του κλάδου.

Η nrg βρίσκεται δίπλα στον franchisee σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας του καταστήματος. Στον σχεδιασμό και την επιλογή του χώρου που αυτός προτιμά, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της κατασκευής του, έτσι ώστε να του το παραδώσει όπως το έχει ονειρευτεί!

Η nrg αναδείχθηκε GOLD WINNER SERVICES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς συνεισέφερε συνολικά στον κλάδο των υπηρεσιών και συγκεκριμένα της ενέργειας, με μια three sixty προσέγγιση στο πλαίσιο της πολυκάναλης στρατηγικής που ακολούθησε.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


NRG

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ