Αρχική Νέα Νέα καταστήματα Βoutique Casa Outlet στην Ιταλία!

Νέα καταστήματα Βoutique Casa Outlet στην Ιταλία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η γνωστή αλυσίδα με τα φινετσάτα λευκά είδη «γιορτάζειι» τις νέες αφίξεις της στη γειτονική μας χώρα. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβρη στην οικογένεια της Boutique Casa Outlet προστέθηκαν δύο νέα καταστήματα στην Πεσκάρα και την Τέρμινι Ιμερέσε, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο το ήδη διευρυμένο δίκτυό της!

Ιταλική ποιότητα σε outlet τιμές

Η επιτυχημένη αλυσίδα ειδών σπιτιού, ειδήμων της ιταλικής μόδας γνωρίζει πολύ καλά πώς να «κακομαθαίνει» όσους την επιλέγουν για τις αγορές τους. Στα καταστήματά της συναντάται πληθώρα προϊόντων ανώτερης ποιότητας και αισθητικής, σε προσιτές τιμές, που απευθύνεται σε όλους. Μια ολοκληρωμένη γκάμα ειδών για την κουζίνα, το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο, μοντέρνα σχεδιασμένη, είναι διαθέσιμη στην Boutique Casa Outlet σε ένα cozy, ζεστό περιβάλλον, εξυψώνοντας την αγοραστική εμπειρία σε άλλο επίπεδο!

Είσοδος της Boutique Casa Outlet στην ελληνική αγορά

Η ιταλική εταιρεία με την 30ετή εμπειρία διεισδύει και στην ελληνική αγορά, προσφέροντας ευκαιρίες σε υποψήφιους franchisees που επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένειά της, απολαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση. Επιπλέον, το γεγονός ότι η εταιρεία έχει ως πολιτική να επαναγοράζει πάντα τα μη πωληθέντα προιόντα στο τέλος της κάθε σεζόν, είναι κρίσιμο πλεονέκτημα για την διασφάλιση του συνεργάτη – franchisee.

Τι έχετε να κερδίσετε λοιπόν με την ένταξή σας στην οικογένεια της Boutique Casa Outlet; Κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα στον κλάδο, αποκτάτε το δικό σας franchise και μαθαίνετε κοντά στους καλύτερους!

Για να αποκτήσεις και εσύ το δικό σου Boutique Casa Outlet, πάτησε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ