Αρχική Νέα Νέα κατάστημα του Bufala Gelato στη Θεσσαλονίκη

Νέα κατάστημα του Bufala Gelato στη Θεσσαλονίκη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πρόκειται να ανοίξει το νέο,  φρέσκο και πολύ conceptual store του Bufala Gelato. Με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας και 10 πλεόν καταστήματα, το Bufala Gelato έχει δωσει μια άλλη διάσταση στο αγαπημένο μας παγωτό και έγινε το must-have της γεύσης μας!

Τα εντυπωσιακά παγωτά του έχουν γίνει viral στα social media και θέμα στα μεγαλύτερα site της χώρας. Με το καλό και το φρέσκο παγωτό να ταυτίζεται πλέον με το όνομα Bufala Gelato, o franchisee του concept μπορεί να είναι σίγουρος τόσο για την επιτυχία του καταστήματός του όσο και για την κερδοφορία της επιχείρησής του.

bufala gelato store

Με οδηγό την καινοτομία

Με στόχο τη διαρκή ικανοποίηση των γευστικών αναγκών του κοινού, το Bufala Gelato επενδύει σταθερά στην καινοτομία. Εκτός από το πλούσιο κωδικολόγιο και τα παγωτά από βουβαλίσιο και αγελαδινό γάλα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά παγωτών χωρίς προϊόντα γάλακτος και χωρίς ζάχαρη. Vegan, τα καινούργια προϊόντα απευθύνονται σε μια ολοένα και μεγαλύτερη μερίδα καταναλωτών.

Και οι καινοτομίες δεν σταματούν εδώ. Η εταιρεία, με ενσυναίσθηση και σεβασμό στους συνεργάτες της, ξεχωρίζει και ως προς τον τρόπο διαχείρισης του παγωτού. Δηλαδή, κάθε κατάστημα μπορεί να παράγει καθημερινά φρέσκο παγωτό ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει πλήρης έλεγχος της ποιότητας των προϊόντων.

bufala gelato store

Τα εργαλεία του franchisee του Bufala Gelato

Πώς μεταφράζονται όλα αυτά για τον franchisee; Το πλούσιο προϊοντικό μείγμα αποτελεί εργαλείο στα χέρια του. Μάλιστα, ο συνδυασμός των προσφερόμενων προϊόντων του εξασφαλίζει υψηλή μέση απόδειξη. Ενώ την κερδοφορία ενισχύει η παραγωγή των προϊόντων ακριβώς στις ποσότητες που απαιτούνται καθημερινά, χωρίς φύρες.

O franchisee έχει επίσης την ευελιξία να επιλέξει διαφορετικούς τύπους καταστημάτων, ανάλογα το σημείο όπου επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί, καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε περιοχής. Για παράδειγμα, δίνοντας έμφαση σε formats take away, αξιοποιεί στο μέγιστο τη δυναμική των τουριστικών προορισμών.

Για την ομάδα του Bufala Gelato, η επιτυχία κάθε σημείου της αλυσίδας αποτελεί κύριο μέλημα, γι’ αυτόν τον λόγο έχει δομήσει ένα σύστημα franchise που μπορεί να εξασφαλίσει την επιτυχία.

Θες να αποκτήσεις το δικό σου Bufala Gelato; Μάθε περισσότερα εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ