Αρχική Νέα Νέα franchise για το Mon Kooloor σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

Νέα franchise για το Mon Kooloor σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Mon Kooloor, η πιο αγαπημένη και γνωστή αλυσίδα κουλουριών και καφέ στην Ελλάδα εξελίσσεται και αλλάζει. Η νέα εταιρική εικόνα των καταστημάτων είναι πιο φωτεινή, πιο παιχνιδιάρικη και αιχμαλωτίζει τα βλέμματα όλων.

Τα νέα καταστήματα του Mon Kooloor σε καλούν να μπεις μέσα και να διαλέξεις το κουλούρι, τον καφέ ή τον χυμό που θες.

Ζωντανά χρώματα, χαμόγελα, ωραία μουσική και μεθυστικές μυρωδιές κατακλύζουν τις γειτονίες που στήθηκαν τα νέα καταστημάτα Mon Kooloor. Τα νέα σημεία σε Θεσσαλονίκη και Σέρρεςδημιουργήθηκαν με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO.

Ποιές είναι οι πρώτες αντιδράσεις;

Το Franchise Success μίλησε και τους franchisees των νέων καταστημάτων, οι οποίοι  μας μετέφεραν το κλιμα και τις αντιδράσεις των πρώτων ημερών.«Ανοίξαμε στις 22 Σεπτεμβρίου στην οδό 25ης Μαρτίου και την πρώτη μέρα  από το πρωί, έως το μεσημέρι έχουμε ήδη χρησιμοποιήσει 45 κιλά αλεύρι και συνεχίζουμε! Όλοι έχουν ξετρελαθεί με το νέο format αλλά και με τα λαχταριστά προϊόντα μας. Με το που μπαίνει μέσα ο πελάτης αντικρίζει την πλούσια βιτρίνα μας. Το κατάστημα έχει στηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να βοηθά τις πωλήσεις». Γιάννης Γκίνης, franchisee του Mon Kooloor,  25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη.

mon kooloor franchise4

«Aκούμε πολλά θετικά σχόλια!  Το κατάστημα φέρνει μια νέα πνοή στην πόλη των Σερρών, εντυπωσιάζοντας τους περαστικούς με την φρεσκάδα και ζωηράδα των χρωμάτων. Οι περισσότεροι που μπαίνουν λένε πως το μαγαζί είναι κόσμημα, τους αρέσει πολύ! Γενικά δεν περνάει απαρατήρητο. Απλοί περαστικοί, εργαζόμενοι πριν πάνε δουλειά, πολλά παιδιά που πάνε στα γύρω σχολεία και άνθρωποι κάθε ηλικίας, δεν μπορούν να αντισταθούν τις μυρωδιές αλλά στα φωτεινά χρώματα του Mon Koolor!». Αλέξης Τσεμπερίδης, franchisee του Mon Kooloor σε Σέρρες.

mokooloor serres 1

Για τον franchisee του Mon Kulur

Συνδυάζοντας το κουλούρι με τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό σ’ ένα value for money deal και προσφέροντας μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, η αλυσίδα franchise Mon Kooloor καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης για ένα γεύμα γρήγορο, φρέσκο και οικονομικό. Παιδιά, εργαζόμενοι, φοιτητές, οικογένειες, όλοι επιλέγουν το Mon Kooloor για κάθε ώρα της ημέρας.

Με τρεις διαφορετικές ζώνες αιχμής, – το πρωί, το μεσημέρι και το απόγευμα – η αλυσίδα franchise Mon Kooloor επιτυγχάνει πολλαπλές επαφές σε πολλαπλά κοινά.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mon Kοοlοοr, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ