Αρχική Νέα Νέα εταιρική εικόνα για το Berry’s που εντυπωσιάζει!

Νέα εταιρική εικόνα για το Berry’s που εντυπωσιάζει!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Berry’s «ανέβηκε» στη Θεσσαλονίκη, με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., της μεγαλύτερης & πλέον εξειδικευμένης εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα που άνοιξε στο Κορδελιό, φέρει τη νέα και άκρως εντυπωσιακή εταιρική εικόνα, η οποία αποπνέει φρεσκάδα και ζεστασιά, «τραβώντας» τα βλέμματα!

berrys franchise kordelio1

Το σύστημα franchise Berry’s παρουσιάζει μία από τις πιο ανταγωνιστικές προτάσεις στην καφεστίαση, η οποία συνδυάζει προσιτή επένδυση, το πιο ολοκληρωμένο προϊοντικό μείγμα, ελκυστικές διαθέσιμες περιοχές και αποδεδειγμένη ικανότητα επίτευξης τζίρου που υπερβαίνει την κατηγορία του street café!

berrys franchise kordelio kosmos

Στα Berry’s, η μέρα ξεκινά με ποιοτικό καφέ Hausbrandt και λαχταριστά σνακ. Συνεχίζει το μεσημέρι με χορταστικά γεύματα, μακαρονάδες, κλαμπ σάντουιτς, hot dogs και καταλήγει το απόγευμα με γλυκές απολαύσεις. Όλα ποιοτικά και στις πιο φιλικές τιμές! Το Berry’s προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό για κάθε ώρα της ημέρας και ταυτόχρονα, ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, μία συνταγή επιτυχίας στη δυναμική αγορά του street café και σνακ.

berrys franchise grannites

Οι λόγοι της επιτυχίας
  • Πολλαπλά κανάλια πωλήσεων. Μέσω του sit in, του take away και του delivery, o franchisee του Berry’s προσεγγίζει διαφορετικά κοινά (εργαζόμενους, φοιτητές, περαστικούς κ.λπ.) και οδηγείται σε ελκυστικές πωλήσεις σε διαφορετικές ώρες της ημέρας.
  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο. Με τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα και χωρίς εξειδικευμένο προσωπικό, ο συνεργάτης διασφαλίζει την κερδοφορία σε κάθε φάση ανάπτυξης του καταστήματός του.
  • Μεγαλύτερη μέση απόδειξη. Με την ευρεία γκάμα προϊόντων του Berry’s, ο franchisee οδηγείται σε μεγαλύτερη μέση απόδειξη και υψηλότερους τζίρους.
  • Ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Το Berry’s έχει δημιουργήσει μηχανισμούς που διασφαλίζουν την ποιότητα στον καφέ Hausbrandt Oro, γεγονός που σου δίνει πιστότητα πελατών.
  • Παράδοση καταστήματος «με το κλειδί στο χέρι». Τα πλήρως καταρτισμένα τμήματα της εταιρείας είναι αρμόδια για τον μηχανολογικό εξοπλισμό και την τοποθέτηση των προϊόντων πριν την έναρξη του νέου καταστήματος της αλυσίδας.
  • Χαμηλή επένδυση. Το Berry’s δίνει την ευκαιρία σε νέους συνεργάτες να αποκτήσουν το δικό τους all day coffee and snack store που πάντα ήθελαν, από 35.000€ και μηδενικά royalties.
  • Δομές συνεχούς υποστήριξης. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση στην καφεστίαση, ταχεία διείσδυση και πωλήσεις, ιδιαίτερα το πρώτο διάστημα λειτουργίας

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Berry’s, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ