Αρχική Νέα Νέα έκδοση! FRANCHISE SUCCESS-T.60

Νέα έκδοση! FRANCHISE SUCCESS-T.60

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Tο νέο free press τεύχος 60 – τουFRANCHISE SUCCESS διαθέσιμο Online ! Παρουσιάζεται η αγορά των προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς που ανέκαθεν προσελκύει το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών.

Αυτό που φαίνεται να αλλάζει είναι οι προτεραιότητες και οι νέες τάσεις που ακολουθούν τα νέα δεδομένα.

Με ρεπορτάζ που καλύπτει το σύνολο των αλυσίδων που δραστηριοποιούνται στους επιμέρους κλάδους της κατηγορίας, φιλοξενεί στις σελίδες του τις απόψεις σημαντικών εκπροσώπων του χώρου που μοιράζονται μαζί μας τις τρέχουσες εξελίξεις και τις σύγχρονες τάσεις που παρατηρούνται, αποτυπώνοντας  την σημερινή εικόνα της αγοράς.

Μάλιστα, βάσει και των αποτελεσμάτων της ετήσιας έρευνας για την αγορά του franchising (ΠΑΝΟΡΑΜΑ FRANCHISE 2016), το 2015 ήταν μια χρονιά ανάκαμψης για τον κλάδο της προσωπικής φροντίδας. Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες χρονιές πτωτικής πορείας, φαίνεται ότι τα πράγματα βελτιώνονται και παρουσιάζονται αυξητικές τάσεις κυρίως στα ώριμα δίκτυα . Μεγάλος νικητής στις υποκατηγορίες, ανακηρύχτηκαν τα καλλυντικά και είδη προσωπικής περιποίησης που αυξήθηκαν κατά 12% σε σύγκριση με το 2014. Κατά τα άλλα, ο κλάδος της προσωπικής φροντίδας κινήθηκε σε σταθερά επίπεδα, χωρίς περαιτέρω σημαντικές αυξήσεις αλλά και μειώσεις.

Νέες επενδυτικές προτάσεις, συνεντεύξεις, επίκαιρη αρθρογραφία, νέα από την αγορά του franchising και του λιανεμπορίου, έρευνες, ρεπορτάζ κ.λπ. συμπληρώνουν την free press έκδοση του περιοδικού.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ