Αρχική Νέα Nails 4 You: Το δικό σου success story σε έναν πάντα επίκαιρο χώρο

Nails 4 You: Το δικό σου success story σε έναν πάντα επίκαιρο χώρο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με ποιοτικές υπηρεσίες περιποίησης και με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που επιφέρει άμεση κερδοφορία στον συνεργάτη – franchisee, τα Nails 4 You έχουν αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων. Οι καινοτομίες του δικτύου έχουν χτίσει πιστό κοινό, αυξάνοντας την αναγνωσιμότητα του brand δημιουργώντας την ίδια στιγμή, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου.

To πρώτο Nails 4 You άνοιξε το 2016 προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έγινε το αγαπημένο beauty spot των γυναικών. Μέσα σε έναν χρόνο από το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος, ήρθε το δεύτερο και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Από το 2018 η εταιρεία έχει μπει δυναμικά στο χώρο του franchise, έχοντας στο πλευρό της τη ΤΗΕ FRANCHISE CO., τη μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων franchise της Ελλάδας!

nails-4-you-franchise2

Ο χώρος της ομορφιάς έχει πάντα ζήτηση

Η ομορφιά αφορά μια μεγάλη αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, ο καταναλωτής θέλει να νιώθει ότι τον φροντίζουν και επιλέγει να επενδύσει στην περιποίησή του. Με την περιποίηση του εαυτού του νιώθει ότι αλλάζει η ψυχολογία του, νιώθει καλύτερα και χαλαρώνει από την καθημερινότητά του. Σε αυτό το πλαίσιο ο κλάδος της ομορφιάς είναι πάντα επίκαιρος και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία αρκεί να επιλέξουμε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με προοπτικές μακροχρόνιας κερδοφορίας.

nails4you-franchise

Δίπλα στον συνεργάτη – franchisee από την πρώτη στιγμή

To δίκτυο Nails 4 You αποτελείται από ευχαριστημένους συνεργάτες που ξέρουν ότι ανήκουν σε μια οικογένεια που είναι πάντα δίπλα τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, ο franchisee καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με master του είδους και ότι πρακτικά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, καθώς η εταιρεία έχει μεριμνήσει για τα πάντα. Η πρόταση franchise Nails 4 You έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον νέο συνεργάτη. Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα, όπως κατασκευή, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ