Αρχική Νέα Nails 4 You: Οι ευχαριστημένοι franchisees δομούν ένα ισχυρό δίκτυο

Nails 4 You: Οι ευχαριστημένοι franchisees δομούν ένα ισχυρό δίκτυο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα δίκτυο είναι πραγματικά ισχυρό όταν απαρτίζεται από συνεργάτες που είναι ευχαριστημένοι, ασφαλείς και νιώθουν ότι έχουν επενδύσει σωστά. Ένα τέτοιο δίκτυο είναι και η αλυσίδα Nails 4 You με ένα  σύστημα franchise που διευκολύνει το νέο συνεργάτη.

Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα για την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα, όπως κατασκευή, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα είναι έτοιμο να υποδεχθεί το κοινό.

“Η εταιρεία ανέλαβε εξ ολοκλήρου την κατασκευή του καταστήματος. Και μέσω της εταιρείας βρήκα και όλους τους συνεργάτες που χρειαζόμουν. Μου βρήκε προσωπικό, υλικά, προϊόντα, εξοπλισμό αλλά και άλλους συνεργάτες”, αναφέρει η Βασιλική Χάλα franchisee του Nails 4 You στην Παλλήνη.

Nails 4 You franchisee pallini

Όνειρο που έγινε πραγματικότητα χαρακτηρίζουν τον άνοιγμα του καταστήματος τους , η Μαρία Πιτσιδήμου και ο Θεόδουλος Γεωργιάδης στους Αμπελόκηπους. Οι νέοι για χρόνια ασχολήθηκαν με τον χώρο της δημοσιογραφίας όπου και γνωρίστηκαν και δούλεψαν μαζί. Εκτός όμως από την αγάπη τους για τη δημοσιογραφία, μοιράζονταν και το ίδιο όραμα: να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση franchise. Κάτω από την ομπρέλα της έμπειρης ομάδας του Nails 4 You επέτυχαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, βρίσκοντας την επιχειρηματική ευκαιρία που έψαχναν. “Το βασικότερο για εμένα ήταν οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι ήταν τις ξεκάθαρες θέσεις τους και τη στήριξη που έδειξαν από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο. Επίσης έπαιξε ρόλο και ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας και το όραμά της. Είναι μια εταιρεία που δεν έχει επαναπαυτεί, αντιθέτως, συνεχώς αναπτύσσεται και βελτιώνεται”, αναφέρουν οι ίδιοι στο Franchise Success.

Nails 4 You: «Νιώθουμε ότι ένα όνειρό μας έχει γίνει πραγματικότητα!»

Η πρόταση franchise Nails 4 You είναι ιδανική και για οικογένειες. O Νεκτάριος Κουτουζής και η Νατάσσα Κρεμμύδα, franchisees στο Μαρούσι, δεν είχαν καμιά σχέση με τον χώρο της ομορφιάς, αν και πάντα τους γοήτευε αυτή η αγορά με τις τόσες πολλές προοπτικές ανάπτυξης. Η έρευνα τους οδήγησε στην πρόταση franchise Nails 4 You,ως την ιδανική πρόταση για εκείνους. “To Nails 4 You μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατί είναι τεχνολογικά μπροστά, σε σχέση με αντίστοιχες αλυσίδες franchise. Με τα online ραντεβού, τα συστήματα συναγερμού και γενικά όλο το σύστημα οργάνωσης μου έκανε αίσθηση. Ένα σύστημα που μας επιτρέπει να μην είμαστε συνέχεια παρόντες στο κατάστημα” δηλώνει ο Νεκτάριος Κουτουζής.

nails4you franchise

Τα Nails 4 You είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις franchise στην αγορά της ομορφιάς και της περιποίησης των άκρων ειδικότερα, έχει φτάσει ήδη τα 30 καταστήματα παρουσιάζοντας έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ