Αρχική Νέα Nails 4 You: Ηγετική παρουσία στο χώρο της περιποίησης

Nails 4 You: Ηγετική παρουσία στο χώρο της περιποίησης

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το δίκτυο Nails 4 You έχει κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης αλλά και τους νέους συνεργάτες του, προτείνοντας μια επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη για τον franchisee. Απόδειξη; Τα νέα καταστήμάτα που ανοίγουν το ένα μετά το άλλο.

Ύστερα από το Μαρούσι και το Περιστέρι, η Γλυφάδα και η Άνοιξη είναι οι επόμενες περιοχές που θα υποδεχτούν τα δικά τους beauty spots της αγαπημένης αλυσίδας. Και βέβαια νέα καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πρόκειται να ανοίξουν τους επόμενους μήνες.

nails 4 you franchise peiraias 3

Ένας  κλάδος που έχει πάντα ζήτηση

Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Οι γυναίκες, για ψυχολογικούς λόγους, θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη.

Τα Nails 4 You έχουν διακρατήσει όλη την πελατεία γιατί η λειτουργία τους δεν βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας. Το οργανωμένο σύστημα κρατήσεων/ραντεβού εκμηδενίζει τις αναμονές άρα τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα.  Η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA των Nails 4 You, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν τα επηρεάσε.

nails 4 you ampelopokipoi 6

Γίνε επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες!

Η πρόταση franchise Nails 4 You σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες. Η εταιρεία Nails 4 You έχει σημειώσει εκπληκτική  ανάπτυξη μέσω frranchising φτάνοντας ήδη τα 18 καταστήματα.

Το Nails 4 You έχει αναπτύξει, με την συμβολή της THE FRANCHISE CO., ένα ελκυστικό πρόγραμμα franchise με πολλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη. Ο νέος franchisee δεν χρειάζεται να αγχωθεί καθόλου. Η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα όπως την κατασκευή του καταστήματος, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα σου είναι έτοιμο για λειτουργία.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ