Αρχική Νέα Nails 4 You: η επιτυχία συνεχίζεται!

Nails 4 You: η επιτυχία συνεχίζεται!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με εντυπωσιακό ρυθμό αναπτύσσεται η αλυσίδα περιποίησης άκρων, Nails 4 You γεμίζοντας κουκίδες στον χάρτη! Τους τελευταίους μήνες νέα καταστήματα ανοίγουν το ένα με τα το άλλο! Ηλιούπολη, Μελίσσια, Αγία Παρασκευή, Αιγάλεω, Νέα Σμύρνη, Άλιμος και Καλαμαριά προστέθηκαν στην ήδη μεγάλη λίστα καταστημάτων Nails 4 You.

To Χαλάνδρι, το Μαρούσι, το Περιστέρι και η περιοχή Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσουν το δικό τους beauty spot. Η εντυπωσιακή ανάπτυξη του δικτύου αποδεικνύει ότι το Nails 4 You είναι  μεγαλύτερη και η πιο επιτυχημένη αλυσίδα ονυχοπλαστικής στην Ελλάδα.

nails4you eukairia ftanchise 3

Μια άκρως ελκυστική και αποτελεσματική επιχειρηματική πρόταση

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, που λύνει τα χέρια του.

nails4you eukairia ftanchise 2

Ευχαριστημένοι franchisees

H επιτυχία ενός δικτύου αποτυπώνεται στην ευημερία των συνεργατών του. Στο Nails 4 You, οι συνεργάτες νιώθουν ότι έκαναν τη σωστή επιλογή.

“Η συνεργασία με την εταιρεία είναι άψογη. Αυτή είναι η επιτυχία της Nails 4 You Για τον λόγο αυτό, βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις για τη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στον Πειραιά”.Κυριακός Κωνσταντόπαιδος, franchisee του Nails 4 Υou στον Πειραιά.

“Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημά μου είναι έτοιμο.” Βάσω Χάλα, franchisee του Nails 4 Υou στην Παλλήνη .

nails4you eukairia ftanchise 1

“Δεν είχα ποτέ  δικό μου κατάστημα. Με χαμηλή επένδυση έχω το δικό μου μαγαζί και δίπλα μου μια εταιρεία να με στηρίζει και να μου δίνει σωστή κατεύθυνση.” Παναγιώτης Ιατράκης, franchisee του Nails 4 Υou στη Νέα Σμύρνη.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πάει καλύτερα από όσο περίμενα αναφορικά με την πελατεία αν και είναι πολύ νωρίς. Υποστήριξη την έχουμε όποτε την θέλουμε!” Νεκτάριος Κουτουζής, franchisee του Nails 4 Υou στα Μελίσσια.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ