Αρχική Νέα Nails 4 You: Γίνε επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες!

Nails 4 You: Γίνε επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πρόταση franchise Nails 4 You σου δίνει την ευκαιρία να γίνεις επιχειρηματίας μέσα σε 30 μέρες. Η εταιρεία Nails 4 You έχει σημειώσει εκπληκτική  ανάπτυξη μέσω frranchising φτάνοντας ήδη τα 18 καταστήματα.

Το Nails 4 You έχει αναπτύξει, με την συμβολή της THE FRANCHISE CO. , ένα ελκυστικό πρόγραμμα franchise με πολλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη. Ο νέος franchisee δεν χρειάζεται να αγχωθεί καθόλου. Η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα όπως την κατασκευή του καταστήματος, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα σου είναι έτοιμο για λειτουργία.

Nails 4 You franchise

Έτοιμο πελατολογιο

Ο franchisee του Nails 4 You δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το πελατολόγιο, καθώς πριν ακόμα ανοίξει το μαγαζί έχει κλεισμένα ραντεβού.  Το Nails 4 You διαθέτει ένα εύχρηστο online πρόγραμμα κρατήσεων, όπου οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν τα ραντεβού τους. Μερικές μέρες πριν ακόμα ανοίξει στο καινούργιο κατάστημα, εμφανίζεται στην πλατφόρμα και οι πελάτισσες μπορούν να κάνουν κράτηση. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, λοιπόν, έχεις πελατεία.

Βέβαια πριν από αυτό, στην κεντρική σελίδα του Nails 4 You στα social media η εταιρεία έχει κάνει την σχετική ανακοίνωση για τον ερχομό του νέου spot ομορφιάς. To Nails 4 You είναι ένα αναγνωρισμένο brand με πιστούς ακολούθους. ‘Οπως είναι λογικό, από την δημοτικότητα του δικτύου επωφελείται και ο νέος συνεργάτης.

Nails 4 You franchise

Για τον franchisee του Nails 4 You

Ο franchisee που θα επιλέξει να γίνει μέλος του Nails 4 You, δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς, καθώς, τόσο ο συνεργάτης, όσο και το προσωπικό του λαμβάνουν την απαραίτητη εκπαίδευση. Η μητρική εταιρεία βοηθά επίσης τον επενδυτή της στην εύρεση έμπειρου, καταρτισμένου και εξειδικευμένου προσωπικού. Άλλωστε, οι σωστές τεχνίτριες αποτελούν βασικό παράγοντας της επιτυχίας του concept.

Αν ενδιαφέρεστε για την επιχειρηματκή πρόταση του Nails 4 You, πατήστε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ