Αρχική Νέα Nails 4 You: Ευκαιρία ανέλιξης σε χώρο που έχει πάντα ζήτηση

Nails 4 You: Ευκαιρία ανέλιξης σε χώρο που έχει πάντα ζήτηση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ομορφιά αφορά μια μεγάλη αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται . Ακόμα και σε περιόδους κρίσεων, ο καταναλωτής θέλει να νιώθει ότι τον φροντίζουν και επιλέγει να επενδύσει στην περιποίησή του.

Με την περιποίηση του εαυτού του νιώθει ότι αλλάζει η ψυχολογία του, νιώθει καλύτερα και χαλαρώνει από την καθημερινότητά του. Ο κλάδος της ομορφιάς είναι πάντα επίκαιρος και  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές επιχειρηματικές ευκαιρίες. Ευκαιρίες που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία αρκεί να επιλέξουμε μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση με προοπτικές μακροχρόνιας κερδοφορίας.

To No1 beauty lounge στο franchising

Ξεκινώντας από το 2016, το πρώτο Nails 4 You άνοιξε με σκοπό να προσφέρει στην γυναίκα του σήμερα την περιποίηση που χρειάζεται για να αναδείξει την μοναδικότητά της. Σε έναν χώρο οικείο και φιλόξενο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, το κοινό του Nails 4 You νιώθει ότι βρίσκεται στο δικό του beauty salon. H ύπαρξη αυτού του χώρου, δεν άργησε να γίνει γνωστή και όλο και περισσότερες γυναίκες ήθελαν να απολαύσουν την ξεχωριστή εμπειρία Nails 4 You. Η επέκταση ήταν και επιβεβλημένη και ήρθε μέσα από τις συνεργασίες franchise, το 2018. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί 20 καταστήματα σε Αθήνα και Χαλκίδα και παράλληλα ετοιμάζονται νέα beauty spots σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κόρινθο.

Δίπλα στον συνεργάτη- franchisee από την πρώτη στιγμή

To δίκτυο Nails 4 You αποτελείται από ευχαριστημένους συνεργάτες που ξέρουν ότι ανήκουν σε μια οικογένεια που είναι πάντα δίπλα τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, ο franchisee καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με master του είδους και ότι πρακτικά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, καθώς η εταιρεία έχει μεριμνήσει για τα πάντα. Η πρόταση franchise Nails 4 You έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον νέο συνεργάτη. Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα όπως την κατασκευή του καταστήματος, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα σου είναι έτοιμο για λειτουργία.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ