Αρχική Νέα Nails 4 You: Επένδυση που αποδίδει μέσα σε 12 μήνες!

Nails 4 You: Επένδυση που αποδίδει μέσα σε 12 μήνες!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Nails 4 You , η Νο1 αλυσίδα οχυνοπλαστικής, με 23 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise. Σε έναν κλάδο με διαχρονική ζήτηση, τα καταστήματα Nails 4 You προσφέρουν καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας πιστό κοινό.

Οι προσιτές τιμές, το ευχάριστο περιβάλλον, το εξειδικευμένο προσωπικό, τα ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός και τα υψηλά στάνταρ υγιεινής και καθαριότητας δημιουργούν συνεχώς ευχαριστημένες πελάτισσες, που επιστέφουν ξανά και ξανά, χτίζοντας την κερδοφορία κάθε καταστήματος franchise.

Nails 4 You franchise

Ραντεβού με ένα κλικ!

Αξιοποιώντας τα τεχνολογικά μέσα, το Nails 4 You δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να κλείσει το ραντεβού του μέσω της εφαρμογής των online κρατήσεων. Ο χρήστης μέσα σε 2 λεπτά βλέπει σε πραγματικό χρόνο τις διαθεσιμότητες και επιλέγει το δικό του καθώς και την τεχνίτρια που θα τον εξυπηρετήσει άμεσα με την άφιξή του στο κατάστημα.

Εναλλακτικά μπορεί να κάνει χρήση των social media ή να χρησιμοποιήσει το εύχρηστο official site της εταιρείας.

Nails 4 You franchise

Παράδοση με το κλειδί στο χέρι

Η ομάδα του Nails 4 you αναλαμβάνει τον σχεδιασμό και την επίβλεψη της διαμόρφωσης του νέου καταστήματος, χωρίς υπέρβαση κεφαλαίου, έτσι ώστε σε 30 μέρες με εκπαιδευμένο προσωπικό και ενεργό πελατολόγιο, το κατάστημα να είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του.

Με οργανωμένο σύστημα franchise, που δημιουργεί σιγουριά και ασφάλεια στον επενδυτή, το δίκτυο Nails 4 You συνεχίζει τη δυναμική του ανάπτυξη με το άνοιγμα νέων καταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κόρινθο και Σκύρο.Η ανάπτυξη όμως δεν σταματάει εδώ, καθώς η εταιρεία στοχεύει να επεκταθεί σε νέες περιοχές στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κύπρο.

Μήπως ήρθε η στιγμή να ανοίξεις στη δίκη σου περιοχή, το επόμενο Nails 4 You;

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ