Αρχική Νέα Nails 4 You: 3 νέα beauty lounge για την επιτυχημένη αλυσίδα!

Nails 4 You: 3 νέα beauty lounge για την επιτυχημένη αλυσίδα!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Τα Nails 4 You η πιο επιτυχημένη αλυσίδα ονυχοπλαστικής στην Ελλάδα, συνεχώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Ηλιούπολη, Μαρούσι και Καλαμαριά, της Θεσσαλονίκης, οι επόμενες περιοχές  όπου ήδη, κατασκευάζονται τα νέα beauty spots της αλυσίδας. Μέσα σε μόλις 2 χρόνια, τα Nails 4 You έχουν ξεπεράσει τα 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Που οφείλεται όμως αυτή η εντυπωσιακή ανάπτυξη; Πρώτα από όλα στις ποιοτικές υπηρεσίες που δικτύου που δημιουργούν πιστό και ευχαριστημένο κοινό αλλά και στην ενδιαφέρουσα πρόταση franchise που λύνει τα χέρια του συνεργάτη και συγχρόνως εγγυάται ασφάλεια και αξιοπιστία.

nails nea katastimata 2

Επιτυχία δίπλα στους καλύτερους

Το δίκτυο Nails 4 You συνεχώς επεκτείνεται σε συνεργασία με την THE FRANCHISE CO. τη μεγαλύτερη και πλέον εξειδικευμένη εταιρεία συμβούλων σε θέματα franchising και ανάπτυξης δικτύων. Τα Nails 4 You μαζί με τους εξιδεικευμένους συμβούλους της THE FRANCHISE CO. έχουν σχεδιάσει μια ενδιαφέρουσα επιχειρηματικη πρόταση που “λύνει” τα χέρια του υποψήφιου συνεργάτη.

Το Nails 4 You αποτελεί μια δυναμική πρόταση franchise με χαμηλή αρχική επένδυση, που οδηγεί μέσα σε μόλις δώδεκα μήνες στην απόσβεση. Επιπλέον, συγκεντρώνει όλα όσα αναζητά ένας υποψήφιος επενδυτής, δηλαδή έσοδα από τον πρώτο μήνα, μια εξαιρετικά μεγάλη αγορά, διασφαλισμένο προσωπικό, εξελιγμένα εργαλεία marketing και έναν πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας.

nails nea katastimata 1

Ένας  κλάδος που έχει πάντα ζήτηση

Η περιποίηση των άκρων είναι η προσιτή πολυτέλεια που αντέχει σε κάθε κρίση. Οι γυναίκες, για ψυχολογικούς λόγους, θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. Στην Covid εποχή η ανάγκη αυτή είναι πιο έντονη.

Τα Nails 4 You έχουν διακρατήσει όλη την πελατεία γιατί η λειτουργία τους δεν βασίζεται στις μεγάλες αναμονές. Πολιτική της εταιρείας είναι οι πελάτισσες να μην περνούν πολύ ώρα περιμένοντας. Το οργανωμένο σύστημα κρατήσεων/ραντεβού εκμηδενίζει τις αναμονές άρα τον συνωστισμό μέσα στο κατάστημα.  Η καθαριότητα και η απολύμανση βρίσκονται στο DNA των Nails 4 You, οπότε η νέα πραγματικότητα δεν τα επηρεάσε.

Για το δικό σου Nails 4 You πάτησε εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ