Αρχική Νέα Mystery Lab: Το “φαινόμενο” των escape rooms

Mystery Lab: Το “φαινόμενο” των escape rooms

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mystery Lab αποτελώντας μια νέα και δημιουργική πρόταση στον χώρο της ψυχαγωγίας, ήρθε να επαναπροσδιορίσει τον κλάδο των adventure games, όπου μέσω της ισχυρής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης προσφέρει νέες πρωτοποριακές και ιδιαίτερα κερδοφόρες επενδυτικές επιλογές.

Το κάθε δωμάτιο ταξιδεύει τον επισκέπτη στη δική του ιδιαίτερη θεματολογία. Με τη συνεργασία όλης της ομάδας, ο παίκτης καλείται να λύσει γρίφους, λογικούς ή διαδραστικούς, puzzles, αινίγματα και να βρει λύση στα πιο περίπλοκα και ενδιαφέροντα μυστήρια που κόβουν την ανάσα και διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον.

Τόσο η εμπειρία που αποκομίζει ο πελάτης από το Mystery lab, όσο και η διαρκής εξέλιξη του concept, είναι τα «εισιτήρια» για ένα επιχειρηματικό ταξίδι, στο οποίο ο franchisee θα αισθάνεται τη σιγουριά πως η επιχείρησή του θα απορροφά πολλαπλά κοινά, ενώ δε θα χρειάζεται να ανησυχεί για την πληρότητα.

Μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια, το Mystery Lab έχει εδραιωθεί στην ιδιαίτερα απαιτητική και ανταγωνιστική αγορά της ψυχαγωγίας, προσφέροντας διαρκώς πρωτοποριακές ιδέες και υπηρεσίες στους επισκέπτες του.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ