Αρχική Νέα MyFlex/FlexStores: Ολοκληρωμένο phygital concept που κατανοεί τις ανάγκες του πελάτη

MyFlex/FlexStores: Ολοκληρωμένο phygital concept που κατανοεί τις ανάγκες του πελάτη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με μια πρωτότυπη ιδέα που συνδυάζει το γραφείο φυσικής/ψηφιακής διατροφής με το κατάστημα λιανικής, το MyFlex – Flex Stores φέρνει επανάσταση στα μέχρι τώρα δεδομένα στον κλάδο της ευεξίας.

Το MyFlex προσφέρει στον σύγχρονο καταναλωτή μια πλήρη, phygital εμπειρία που ανταποκρίνεται ολιστικά στις προσδοκίες του. Η σύγχρονη καθημερινότητα και οι ρυθμοί ζωής απαιτούν γρήγορες και εύκολες λύσεις με εμφανή αποτελέσματα και μπορεί να το βρει στο MyFlex! Το concept απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να κάνουν ένα νέο βήμα στην υγεία και την εμφάνισή τους, αλλάζοντας ριζικά και αποτελεσματικά τον τρόπο ζωής τους.

myflex/flex store franchise

Οι στοχευμένες πρακτικές και οι αποτελεσματικές μέθοδοι της εξειδικευμένης ομάδας του MyFlex/FlexStores που βασίζονται στο όραμα του ιδρυτή, Δημήτρη Οικονομάκη, παράγουν εμφανή αποτελέσματα στους πελάτες που τις επιλέγουν. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μια πιστή κοινότητα πελατών που είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των μεθόδων του MyFlex και επιλέγει να μοιράζεται τα αποτελέσματα στα social media. Η ανάπτυξη ενός αφοσιωμένου κοινού ενισχύει την επωνυμία, την αναγνωρισιμότητα και κατά συνέπεια την κερδοφορία του brand, το οποίο με τη σειρά του παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη στους νέους συνεργάτες του δικτύου. Σε αυτή τη στάση, ο οργανισμός προσελκύει το κοινό με κατάλληλες δραστηριότητες εκτός από τις δημιουργικές υπηρεσίες που παρέχει. Με αυτόν τον τρόπο το MyFlexFlexStores παρακινεί τους πελάτες να επιτύχουν τους στόχους τους, ενώ παράλληλα ωθεί την επιχείρηση να γίνει πιο γνωστή. Οι νέοι πελάτες αλλά και οι συνεργάτες-franchisees του MyFlex γνωρίζουν πως κάνουν την καλύτερη επιλογή.

Καινοτόμο και κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο

Το MyFlex – Flex Stores είναι ένα ολοκληρωμένο και καινοτόμο concept που συνδυάζει το φυσικό με το διαδικτυακό διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο καταναλωτής έχει την επιλογή να έχει μια νέα, συναρπαστική εμπειρία που οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα και ένας ικανοποιημένος καταναλωτής είναι πολύ πιθανό να μοιραστεί την εμπειρία του με άλλους. Το MyFlex προσφέρει εξατομικευμένες, δημιουργικές υπηρεσίες που καθοδηγούνται από την επιστήμη πάντα με γνώμονα την υγεία, ανταποκρινόμενες στις προσδοκίες των καταναλωτών και διεκδικώντας μεγαλύτερο μέρος της βιομηχανίας ευεξίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX / FLEXSTORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ