Αρχική Νέα MyFlex – Flex Stores: Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

MyFlex – Flex Stores: Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To MyFlex – Flex Stores αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βιώσει μια νέα, φρέσκια εμπειρία που οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι αυτός που θα φέρει και τους επόμενους. Με γνώμονα την επιστήμη και την καλή υγεία, το MyFlex προσφέρει εξειδικευμένες, καινοτόμες υπηρεσίες, απαντώντας στις απαιτήσεις του καταναλωτή διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά του Wellness.

Μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές αναζητούν νέες συνήθειες διατροφής που βελτιώνουν την υγεία. Στο MyFlex βρίσκουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και μια ολοκληρωμένη ομάδα υποστήριξης η οποία αποτελείται από ανθρώπους με ανώτατη εκπαίδευση και πολυετή πείρα, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στον άνθρωπο. Επιπλέον, ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και του εξασφαλίζεται μια ομαλή μετάβαση στον νέο του εαυτό μέσω συνεχούς υποστήριξης. Παράλληλα, η συνέπεια, η ακρίβεια και η τήρηση των υποσχέσεων που έχουν δοθεί στον πελάτη χτίζουν ισχυρές σχέσεις μεταξύ brand και καταναλωτή και δημιουργούν πιστό κοινό. Ενώ, η αποκλειστική συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, αποτελούν ένα ακόμα στοιχείο μοναδικότητας του concept.

myflex nea smyrni 6

Όλες οι πρακτικές του MyFlex προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που καθορίζονται από την επιστήμη καθώς και την τεχνολογία. Επιπλέον η εταιρεία επενδύει στη συνεχιζόμενη κατάρτιση ενώ παράλληλα καλλιεργείται πνεύμα συνεχούς βελτίωσης. To MyFlex – Flex Stores στηρίζεται σε ευρεσιτεχνία του ιδρυτή της εταιρείας και ήδη αποτελεί αναγνωρισμένο brand name στην αγορά του Wellness. Εκτός όμως από τα πλεονεκτήματα του concept, το MyFlex – Flex Stores διαθέτει ένα δομημένο σύστημα franchise σχεδιασμένο για να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον συνεργάτη:

  • Υψηλή και ανταγωνιστική κερδοφορία καθώς συνδυάζει 2 κλάδους της αγοράς. (υπηρεσίες και λιανική).
  • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
  • Ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη, καθοδηγώντας τον στα πιο καίρια σημεία.
  • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και φήμη στην τοπική αγορά.

Το MyFlex – Flex Stores έχει ξεκινήσει ήδη την ανάπτυξή του μέσω συνεργασιών franchise, με το πρώτο κατάστημα franchise άνοιξε στη Νέα Σμύρνη. Το κοινό από την πρώτη στιγμή ήταν θερμό, καθώς γνωρίζει τη μοναδικότητα του brand αλλά και όσοι δεν το γνώριζαν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το ανακαλύψουν.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX/FLEXSTORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ