Αρχική Νέα MyFlex/FlexStore: Η πιο…ευέλικτη πρόταση στην κατηγορία του

MyFlex/FlexStore: Η πιο…ευέλικτη πρόταση στην κατηγορία του

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το MyFlex/FlexStore ήρθε για να ταράξει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αγορά του wellness αλλά και του franchising. Η λέξη κλειδί και στις 2 περιπτώσεις είναι η ευελιξία. Από την μεριά του καταναλωτή, το MyFlex μέσω της ευέλικτης δίαιτας, δίνει την ευκαιρία στον καταναλωτή να αποκτήσει νέες διατροφικές συνήθειες που βελτιώνουν την υγεία του.

Από επιχειρηματικής άποψης, το MyFlex/FlexStore δίνει την επιλογή στο νέο συνεργάτη να επιλέξει το τύπο επιχείρησης που συμβαδίζει με  τα θέλω του. Η μοναδική στο είδος της πρόταση MyFlex/FlexStore κουμπώνει με τις ανάγκες της τοπικής αγοράς οδηγώντας το νέο συνεργάτη στο δρόμο της επιτυχίας.

myflex/flexstore franchise

2 καταστήματα σε 1 πρόταση

Tο MyFlex/FlexStore συνδυάζει  φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη phygital εμπειρία, ικανοποιώντας ολιστικά στις ανάγκες του σύγχρονου  καταναλωτή. Ο ίδιος καταναλωτής είναι phygital εφόσον επιλέγει την ευκολία της τεχνολογίας αλλά πάντα αποζητά την αλληλεπίδραση και την επαφή του φυσικού καταστήματος.

Η νέα αυτή phygital εμπειρία διεκδικεί μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς καθώς μπορεί και ικανοποιεί διαφορετικά κοινά αλλά και διαφορετικές προτιμήσεις. Σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται, το MyFlex/FlexStore συνεχώς καινοτομεί και εξελίσσεται απαντώντας με συνέπεια στις μεταβολές των προτιμήσεων.

myflex store franchise

 Καλή υγεία και επιστήμη

Το MyFlex δεν είναι ένα ακόμα διαιτολογικό κέντρο αλλά ένα μέρος όπου βασιλεύει η επιστήμη. Το καταρτισμένο στο είδος του προσωπικό, έχοντας πολυετή εμπειρία, υιοθετεί όλες τις εγκεκριμένες επιστημονικές μεθόδους για να οδηγήσει το κάθε περιστατικό στην καλή υγεία.

Η φήμη και το κύρος του MyFlex, το έχει ανάδειξει σε ένα αναγνωρισμένο brand name στο χώρο του wellness χτίζοντας πιστό κοινό και δημιουργώντας συνεχώς νέο. Με γνώμονα τις απαιτήσεις των καταναλωτών, την επιστήμη αλλά την τεχνολογία, το MyFlex/Flexstore εξελίσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς, έχοντας αναλάβει μέχρι στιγμής πάνω από 18.000 περιστατικά.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MY FLEX/FLEXSTORE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ