Αρχική Νέα MyFlex/FlexStore: Η νέα εμπειρία στο Wellness

MyFlex/FlexStore: Η νέα εμπειρία στο Wellness

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το MyFlex/FlexStore είναι μια σύγχρονη ιδέα στο χώρο του Wellness που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στον καταναλωτή. Συνδυάζει φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη phygital εμπειρία, απαντώντας ολιστικά στις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή.

To ΜyFlex παρέχει εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες που συντελούν στην υιοθέτηση και διατήρηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών, ενώ παράλληλα όλο το concept υποστηρίζεται από τα προϊόντα του Flexstore τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής. Έτσι, ο πελάτης αποκομίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης σε υγιεινές διατροφικές συνήθειες και υιοθέτηση αυτών μακροπρόθεσμα!

myflex franchise

Ένας νέος κόσμος

Το MyFlex ικανοποιεί την ανάγκη του καταναλωτή για φυσική, ανθρώπινη επαφή με τον εκπρόσωπο που θα βοηθήσει να φτάσει τον στόχο του. Η ανθρώπινη επαφή περιέχει οικειότητα και ασφάλεια. Παράλληλα όμως, ο σύγχρονος άνθρωπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία και απολαμβάνει την ευκολία που αυτή φέρνει.

Η υπερσύγχρονη πλατφόρμα του MyFlex επιτρέπει στον κάθε πελάτη να έχει στο «χέρι» του όλες τις πληροφορίες και όλα τα εργαλεία που χρειάζεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η πλατφόρμα αυτή περιέχει μετρήσεις, προγράμματα διατροφής, συνταγές, καθημερινά challenges που δίνουν κίνητρο κ.α. Παράλληλα το Flex Store προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συμπληρώματα διατροφής, εξειδικευμένα τρόφιμα, σνακ, ροφήματα, βιταμίνες τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στα εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής του κάθε πελάτη αλλά μπορούν να αγοραστούν και από ένα ευρύ αγοραστικό κοινό που ενδιαφέρεται για προϊόντα fitness & wellness. Αυτή η εναλλαγή φυσικού και digital κόσμου καθιστά  μοναδικό το MyFlex,  ανοίγοντας έναν «νέο κόσμο» στον καταναλωτή αλλά και στον επενδυτή.

myflex franchise

Για τον franchisee του MyFlex/FlexStore

Ο νέος συνεργάτης του MyFlex/FlexStore επενδύει σε ένα σύστημα franchise που προσφέρει πλήρη κατάρτιση, ένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο και μια παρεχόμενη υπηρεσία με αυξανόμενη ζήτηση. Μια αγορά με πολλούς παίκτες, δημιουργεί καταναλωτές που αναζητούν την καλύτερη  παρεχόμενη υπηρεσία. Αυτή ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει το MyFlex/FlexStore και  οι μελλοντικοί franchisees.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MY FLEX/FLEXSTORE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ