Αρχική Νέα MyFlex/FlexStore: Εγκαίνια για το 1ο franchise store στη Ν. Σμύρνη

MyFlex/FlexStore: Εγκαίνια για το 1ο franchise store στη Ν. Σμύρνη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το MyFlex/FlexStore, η ανερχόμενη ηγετική αλυσίδα στο wellness, έκανε εντυπωσιακά εγκαίνια για το 1o franchise store στη Ν. Σμύρνη.

Κάτω από τους δυνατούς ήχους του DJ και με την ομάδα του FlexStore να προσφέρει εκλεκτά προϊόντα από τη γκάμα του καταστήματος (όπως μπάρες ενέργειας, πρωτεϊνικά πατατάκια και άλλα fitness oriented snacks) η νέα δυναμική αλυσίδα που ήρθε να αλλάξει την αγορά του wellness παρουσιάστηκε στο κοινό και τους φίλους της στη Ν. Σμύρνη.

Οι franchisees του νέου MyFlex/FlexStore, o Βαγγέλης  Παπανικόλας και η Λίλιαν Μοσχοπούλου, δήλωσαν ικανοποιημένοι για την πορεία που διαγράφει το νέο τους κατάστημα τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του. “Έρχεται καθημερινά κόσμος που ήξερε τις υπηρεσίες από τη Νίκαια και τώρα είμαστε πιο κοντά του, οπότε τον καλύπτουμε στο θέμα της απόστασης”, είπε ο Βαγγέλης, περιγράφοντας την ικανότητα του δικτύου να μεταφέρει ενεργό πελατολόγιο στα νέα καταστήματα των franchisees.

Η Λίλιαν ανέφερε ότι “εισπράττουμε κάθε μέρα την ικανοποίηση του κόσμου από την ολιστική προσέγγιση που δίνουμε στο wellness και τον έλεγχο της διατροφής του”. Και οι δύο δηλώνουν εμπιστοσύνη στην επαναστατική προσέγγιση της ευέλικτης μεθόδου του MyFlex, η οποία σε συνδυασμό με τα retail προϊόντα του FlexStore κάνουν τη διαφορά!

Το MyFlex/Flex store είναι κέντρα αφοσιωμένα στην καλή υγεία των πελατών τους. Δεν πρόκειται για διατροφικά κέντρα που ακολουθούν την πεπατημένη. Μέσα από τη χρήση επιστημονικών εργαλείων και της πρωτοποριακής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, το wellness γίνεται επιστήμη. Ο κάθε πελάτης λαμβάνει προσωποποιημένη φροντίδα βασισμένη στις ατομικές του μετρήσεις, οπότε και κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται με τις ιδιαιτερότητες και τα θέλω της.

Επιστημονική προσέγγιση στο wellness!

Σύμμαχος σε αυτή τη στρατηγική είναι η τεχνολογία αλλά και το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο έχοντας πολυετή εμπειρία υιοθετεί όλες τις εγκεκριμένες επιστημονικές μεθόδους για να οδηγήσει το κάθε περιστατικό στην καλή υγεία.

Ισχυρό brand name – πρωτοποριακά προϊόντα

Η φήμη και το κύρος του MyFlex, καθώς και το σύνολο προϊόντων διατροφής που διαθέτει στα FlexStore, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη εμπειρία και καθοδήγηση του κοινού για μια ολιστική αλλαγή στις διατροφικές του συνήθειες. Η μέθοδος αυτή δεν είναι τυχαίο ότι έχει βρει ήδη πάνω από 18.000 ενεργούς υποστηρικτές.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ