Αρχική Νέα MyFlex – Flex Stores: Transformations…που χτίζουν εμπιστοσύνη!

MyFlex – Flex Stores: Transformations…που χτίζουν εμπιστοσύνη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το MyFlex – Flex Stores έχει φέρει επανάσταση στα μέχρι τώρα δεδομένα του wellness και του fitness. Με μια καινοτόμα ιδέα που συνδυάζει το φυσικό/digital διαιτολογικό γραφείο με το retail store. Ο συνδυασμός αυτός οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη phygital εμπειρία, απαντώντας ολιστικά στις ανάγκες του σύγχρονου και απαιτητικού καταναλωτή.

O σύγχρονος καταναλωτής αναζήτα γρήγορες και εύκολες λύσεις με έμπρακτα αποτελέσματα. Αυτό ακριβώς που προσφέρει το MyFlex!

Η βασική ιδέα είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να αλλάξει τρόπο ζωής και να…”μεταμορφωθεί” στο άτομο που πάντα ήθελε. Τα επιτυχημένα transformations του MyFlex – Flex Stores είναι η καλύτερη απόδειξη ότι η μέθοδος του ιδρυτή, Δημήτρη Οικονομάκη, έχει αποτελέσματα. Με αυτό τον τρόπο το MyFlex καταφέρνει να δημιουργεί πιστό αλλά και ευχαριστημένο κοινό. Κοινό που αναζητά τις υπηρεσίες του MyFlex – Flex Stores σε κάθε περιοχή.

Η δημιουργία πιστού κοινού ισχυροποιεί το brand, αυξάνει την αναγνωριμότητα του αλλά και δημιουργεί ασφάλεια στους νέους συνεργάτες του δικτύου για συνεχείς ροές στα καταστήματα τους. Στο πνεύμα αυτό η εταιρεία εκτός από τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει προσελκύει το κοινό με εύστοχες ενέργειες. Οι κινήσεις αυτές  αφενός δίνουν και περισσότερο κίνητρο στους πελάτες για να φτάσουν τον στόχο τους και αφετέρου δίνουν μια ώθηση στο brand ώστε να γίνει ακόμα πιο γνωστό. Με τέτοιες ενέργειες πως γίνεται οι συνεργάτες του MyFlex – Flex Stores να μην νιώθουν σίγουροι ότι πήραν την σωστή απόφαση να ανοίξουν το δικό τους κατάστημα franchise της αλυσίδας;

Επιχειρηματικό μοντέλο με διαχρονική κερδοφορία

To MyFlex – Flex Stores αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που συνδυάζει το φυσικό και online διαιτολογικό γραφείο με ένα ολοκληρωμένο retail concept. Ο καταναλωτής έχει την ευκαιρία να βιώσει μια νέα, φρέσκια εμπειρία που οδηγεί σε αποδεδειγμένα αποτελέσματα. Ο ευχαριστημένος πελάτης είναι αυτός που θα φέρει και τους επόμενους. Με γνώμονα την επιστήμη και την καλή υγεία, το MyFlex προσφέρει εξειδικευμένες, καινοτόμες υπηρεσίες, απαντώντας στις απαιτήσεις του καταναλωτή διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο στη αγορά του Wellness.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MYFLEX/FLEX STORES

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ