Αρχική Νέα My market & Fabric Republic: Συγκέντρωσαν επτά τόνους ρούχων για κοινωνικό σκοπό

My market & Fabric Republic: Συγκέντρωσαν επτά τόνους ρούχων για κοινωνικό σκοπό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Επτά τόνοι ρούχων συγκεντρώθηκαν στους κίτρινους κάδους ανακύκλωση, μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο που μετράει η συνεργασία, My market και Fabric Republic.

Αυτός ο αριθμός έχει πολλαπλά οφέλη προς την κοινωνία και το περιβάλλον, καθώς ερισσότεροι από 7.000 συνάνθρωποι έχουν ωφεληθεί, λαμβάνοντας πρόσβαση σε καθαρό ρουχισμό, ενώ 2.5 τόνοι ρούχων και υφασμάτων προωθήθηκαν στην ανακύκλωση ή την επανάχρηση τους.

Επιπλέον αποφεύχθηκε η έκλυση 359.636 CO2 στην ατμόσφαιρα. Αυτό μεταφράζεται στην ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που δεσμεύουν από την ατμόσφαιρα, 1.723 στρέμματα δάσους.

Οι ειδικοί κάδοι συλλογής ρούχων και υφασμάτων βρίσκονται σε 10 καταστήματα My market στην Αττική: Άνοιξη, Ηλιούπολη (Αγία Μαρίνα), Μαραθώνας, Μενίδι (Αγ. Διονύσιος), Αγία Παρασκευή, Αγία Σοφία, Κερατέα, Μαρούσι (Β. Ηπείρου) Σπάτα, και Δάσος Χαϊδαρίου.

Πιστά στη δέσμευσή τους για την προστασία του περιβάλλοντος, τα My market, υιοθετούν πρωτοβουλίες και δράσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι η συνεργασία με το Fabric Republic αποδίδει καρπούς, και αποτελεί μία σημαντική λύση στη διαχείριση ρούχων και υφασμάτων που πλέον δεν είναι χρήσιμα στους κατόχους τους, δίνοντας τους μία δεύτερη ζωή.

Τα My market είναι μία αμιγώς ελληνική αλυσίδα super market με 232 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1976. Το 2021 εισήλθαν στον επιχειρηματικό χώρο των καταστημάτων της γειτονιάς, μέσω του μοντέλου franchising και την ονομασία: My market Local. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η εταιρεία δραστηριοποιείται με συνέπεια και αξιοπιστία στην ελληνική αγορά. Τα My market συνεργάζονται στη συντριπτική τους πλειοψηφία με Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Βασικό σημείο αναφοράς όλα αυτά τα χρόνια ήταν και εξακολουθεί να είναι ο σεβασμός στον πελάτη, η αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων και των προσφερόμενων υπηρεσιών της, το ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με πολλαπλούς και πολυδιάστατους τρόπους.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ