Αρχική Νέα Multi brand franchisees – γιατί επιλέγουν την Coffee Berry

Multi brand franchisees – γιατί επιλέγουν την Coffee Berry

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ζήτηση στον τομέα της καφεστίασης είναι διαχρονική. Οι πελάτες πάντα αναζητούν έναν γευστικό καφέ που να συνοδεύεται από λαχταριστά σνακ, ενώ σήμερα περισσότερο από ποτέ δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Γι΄αυτό ξεχωρίζει η Coffee Berry στην αγορά.

Η δέσμευση της αλυσίδας για ποιότητα και μια ανώτερη συνολικά αγοραστική εμπειρία εξασφαλίζει στο brand επαναλαμβανόμενες επισκέψεις αλλά και προσφέρει μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες στους νέους franchisees, χάρη στο απλό μοντέλο λειτουργίας και την συνεχόμενη υποστήριξη της εταιρείας.

«Ο ανταγωνισμός συνήθως αναγνωρίζεται είτε ως απειλή είτε ως ευκαιρία. Εμείς το είδαμε σαν ευκαιρία και ότι πρόκειται για μια μεγάλη αγορά. Ήμασταν σίγουροι για το προιόν , το concept και το επίπεδο υπηρεσίας που μπορούσαμε να προσφέρουμε και για αυτό νιώσαμε άνετα από την πρώτη στιγμή να στοχεύσουμε σε αυτή την αγορά. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε ήταν πολλές. Τα καταφέραμε όμως χάρη στο ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ και προβάλλοντας κυρίως τις αξίες το μοντέλο εξυπηρέτησης και τα ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα. Υπήρχε από την πρώτη στιγμή ένας οργανωμένος σχεδιασμός, ένα ευέλικτο μοντέλο εξυπηρέτησης, ένα εξαιρετικό προϊοντικό μείγμα σωστή τροφοδοσία, έξυπνος σχεδιασμός προωθητικού υλικού και ολοκληρωμένο πλάνο μάρκετινγκ. Διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν ανοιχτά κανάλια επικοινωνίας, θέληση για συνεχή εξέλιξη και καινοτομία, οι απόψεις μας ακούγονται και εξετάζονται με προσοχή και υπάρχει συνέπεια στο concept και στον καταναλωτή και τίθενται γερά θεμέλια για την οικοδόμηση ενός γερού brand», αναφέρει η κα Τζούλια Μπακιρτζόγλου και ο κ. Θανάσης Κόης, franchisees της Coffee Berry στην Καλλιθέα.

Όταν ένας franchisee επενδύει στην Coffee Berry, αυτόματα επενδύει σε ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο. Το αποτελεσματικό μάρκετινγκ της εταιρείας, το μοντέρνο και λειτουργικό industrial design των καταστημάτων και η εξειδίκευση του προσωπικού ενισχύουν την πιστότητα του κοινού. Έτσι, ο franchisee έχει την άνεση να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη της επιχείρησής του. Γι΄αυτό ακριβώς η Coffee Berry είναι ιδανική για multi – brand franchisees.

Η ισορροπία ανάμεσα στην επιχειρηματικότητα και την υποστήριξη δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για ανάπτυξη. Το σύστημα franchise της Coffee Berry είναι σχεδιασμένο για την επιτυχία των συνεργατών της. Προσφέρει συνεχή υποστήριξη και διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού, παραμένοντας διαρκώς σε επαφή, κάτι που διευκολύνει τον franchisee να ασχοληθεί και με τις υπόλοιπες επιχειρήσεις του.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ