Αρχική Νέα MR. & MRS. PEARL: Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται το κοινό!

MR. & MRS. PEARL: Το κατάστημα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται το κοινό!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την Τετάρτη 16 Ιουνίου οι Mr. & Mrs. Pearl , οι Νο 1 ειδικοί στην κοσμητική λεύκανση δοντιών στην Ελλάδα, υποδέχτηκαν το κοινό της Θεσσαλονίκης και ξεκίνησαν να χαρίζουν τα “Pearl Smiles” με τον μοναδικό και καινοτόμο τρόπο που πρώτοι έφεραν στην χώρα μας.

Εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά μας δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσουμε το πιο λαμπερό χαμόγελο που τονώνει την αυτοπεποίθησή μας,  μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, ενώ απολαμβάνουμε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης σε ένα φιλόξενο και ζεστό χώρο, ένα “spa” χαμόγελου .

Η νέα επαναστατική μέθοδος βασίζεται  στην εφαρμογή ενός καινοτόμου gel που ενεργοποιείται με τη χρήση ψυχρού φωτός τεχνολογίας LED, υπό την προστασία ειδικών προστατευτικών γυαλιών για τα μάτια. Τα δόντια αποκτούν το κατάλευκο φυσικό τους χρώμα σε μια και μόνο επίσκεψη, ενώ το σμάλτο και τα ούλα παραμένουν ανεπηρέαστα, επιτρέποντας επαναληπτική εφαρμογή με την πάροδο λίγων μηνών.

Η ανοδική πορεία του πρωτοπόρου concept σε συνάρτηση με την μεγάλη εμπειρία του franchisor στο χώρο των επιχειρήσεων αποτελούν έναν δυναμικό και πολλά υποσχόμενο συνδυασμό σε μια αγορά που τώρα διαμορφώνεται και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ