Αρχική Νέα Mr. & Mrs. Pearl Συνέντευξη: «Η συνεργασία είναι άψογη από την πρώτη μέρα λειτουργίας»

Mr. & Mrs. Pearl Συνέντευξη: «Η συνεργασία είναι άψογη από την πρώτη μέρα λειτουργίας»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Δύο νέοι franchisees του Mr. & Mrs. Pearl στα Χανιά, η κα Ελένη Ράμμου και ο κ. Πέτρος Κουκλάκης, αναφέρονται με ενθουσιασμό στις πρώτες τους εντυπώσεις από τη συνεργασία τους με τους ειδικούς στην κοσμητική λεύκανση δοντιών στην Ελλάδα, καθώς και στις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχει ένα τόσο ιδιαίτερο και πρωτοποριακό concept στην ελληνική αγορά.

Στον χώρο της ομορφιάς-υγείας-ευεξίας αναδεικνύονται νέες τάσεις και καινοτόμα concepts. Ποιοι ήταν οι δικοί σας λόγοι που σας ώθησαν να δραστηριοποιηθείτε σε αυτόν τον χώρο και πώς αξιολογείτε τη δυναμική του;

Το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο είναι ένα χαμόγελο και όταν είναι και λαμπερό, είναι ακαταμάχητο.
Αυτό ήταν το κίνητρο μας για να επενδύσουμε στον χώρο αυτό και πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα όλοι θα θέλουν ένα λαμπερό χαμόγελο.

Πώς σας υποδέχτηκε η τοπική αγορά και ποιες ήταν οι πρώτες εντυπώσεις;

Η τοπική αγορά μας υποδέχτηκε με αγάπη, συνεργασία και στήριξη. Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον και ενθουσιασμό και η πρώτη εικόνα που έχουμε είναι πολύ καλή και αρκετά ενθαρρυντική για το νέο μας ξεκίνημα!

Ποια η μέχρι τώρα εμπειρία σας στο franchising μέσα από τη συνεργασία σας με το Mr . & Mrs . Pearl ;

Η συνεργασία με το Mr. & Mrs. Pearl από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα είναι άψογη. Με τη συζήτηση διευθετούνται όποια θέματα προκύψουν, βρίσκονται λύσεις από κοινού και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι που ανήκουμε στην “οικογένεια” του Mr. & Mrs. Pearl.

Τι θα συμβουλεύατε έναν υποψήφιο franchisee που θέλει να επενδύσει στον κλάδο της ομορφιάς;

Η συμβουλή που θα δίναμε είναι να κάνει πολύ καλή έρευνα πριν κλείσει κάποια συμφωνία και να δώσει έμφαση στην ποιότητα αυτού που θα παρέχει, γιατί ο χώρος της ομορφιάς δεν συγχωρεί λάθη, είναι επικερδής αλλά θέλει μεγάλη προσοχή.
Να είναι ανοιχτός σε καινούριες ιδέες, να πιστεύει αυτό που κάνει και να το αγαπήσει.
Όλα τα πράγματα έχουν τις προκλήσεις τους η τύχη όμως ευνοεί του τολμηρούς και όταν αγαπας και πιστεύεις αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το πιστέψουν και οι άλλοι.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ