Αρχική Νέα Mr. & Mrs. Pearl «Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα… spa χαμόγελου»!

Mr. & Mrs. Pearl «Παρέχουμε στους πελάτες μας ένα… spa χαμόγελου»!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η κοσμητική λεύκανση δοντιών ήρθε στην Ελλάδα και δημιουργεί μια νέα δυναμική αγορά! Πρωτοπόροι; Οι Mr. & Mrs. Pearl ! Με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , ο leader της νέας παγκόσμιας τάσης εισέρχεται στο franchising και μοιράζει.

.. φωτεινά χαμόγελα!

Ο κ. Γιώργος Μαρτιώνος , ο άνθρωπος που έφερε την πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελλάδα, μοιράζεται μαζί μας… τα επιτυχημένα «μυστικά» των Pearls!

FS : Μέσα από τους Mr. & Mrs. Pearl γνωρίσαμε την κοσμητική λεύκανση στην Ελλάδα. Πώς προέκυψε λοιπόν αυτή η ιδέα;

Πάντα έδινα ιδιαίτερη βάση στη σωματική υγιεινή και ιδιαίτερα θα έλεγα την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας. τα δόντια συγκεκριμένα θεωρώ ότι δείχνουν πολλά για έναν άνθρωπο, για το πόσο σέβεται τον εαυτό του και την υγεία του και κατ’ επέκταση το περιβάλλον του. Πρόπερσι τα χριστούγεννα λοιπόν βρέθηκα σε μια ευρωπαϊκή πόλη και είδα σε ένα πολυσύχναστο δρόμο ένα κατάστημα το οποίο έγραφε στη βιτρίνα ότι μπορούσε να λευκάνει τα δόντια μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς πόνο και με αρκετά χαμηλό κόστος. Αρχικά θεώρησα ότι όλα αυτά ήταν κάπως υπερβολικά αλλά επειδή το κόστος δεν ήταν απαγορευτικό είπα να το δοκιμάσω. Κι όμως το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό! Άμεσα, οικονομικά και ανώδυνα. στο τέλος της διαδικασίας ήδη είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως πρέπει να φέρω το concept αυτό και στην Ελλάδα. είναι όντως κάτι το επαναστατικό. τις επόμενες ήμερες το έψαξα πάρα πολύ και βρήκα τις 2 μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως που προσφέρουν την τεχνογνωσία, τα υλικά και τα μηχανήματα για αυτή τη μέθοδο. Και έτσι κάπως ξεκίνησαν όλα…

FS: Ένα… spa χαμόγελου λοιπόν ;

Ακριβώς! οι περισσότεροι πελάτες μας εδώ δεν έρχονται απλά για λεύκανση αλλά για ένα spa! Έρχονται για τη μοναδική βιωματική εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας μέσα σε έναν καλαίσθητο, όμορφο, φωτεινό, ένα «ζεν» χώρο θα έλεγα. εστιάζουμε στο ευ ζην του πελάτη, και όλα αυτά σε προσιτές για όλους τιμές, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν όλοι.

FS: Ποιοι είναι οι πελάτες των Pearls;

Όλοι! Άντρες, γυναίκες, αρκεί να είναι ενήλικες. το κοινό μας είναι πράγματι ανεξάντλητο, αυτό έχουμε δει βάσει της εμπειρίας μας. Άλλωστε ποιος δεν θέλει να αποκτήσει περισσότερη αυτοπεποίθηση και αστραφτερό χαμόγελο σε λίγα μόνο λεπτά;
Ας υποθέσουμε ότι είστε εσείς ο υποψήφιος franchisee. Γιατί θα επιλέγατε να ενταχθείτε στο δίκτυο των Pearls;
Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα, ένα πρωτοποριακό concept, που ανανεώνει τον χώρο της προσωπικής φροντίδας, δίνοντας νέες προοπτικές στην αγορά της υγείας & ευεξίας. είναι μια αγορά που τώρα διαμορφώνεται, συνεχώς διευρύνεται και εμφανίζει έντονη δυναμική. το Mr. & Mrs. Pearl λοιπόν ικανοποιεί τις ανάγκες μιας μεγάλης αγοράς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από την άλλη πρόκειται για μια επιχειρηματική πρόταση που έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να απαιτεί χαμηλό αρχικό κεφάλαιο, ενώ έχει υψηλά περιθώρια κέρδους, κάτι που όπως είναι φυσικό απασχολεί όλους τους νέους επενδυτές, ειδικά στις μέρες μας.

FS: Ποιοι είναι λοιπόν οι επόμενοι… Pearls;

Ο κατάλληλος για εμάς συνεργάτης δεν είναι απλά εκείνος που έχει το απαιτούμενο κεφάλαιο. είναι εκείνος που θα αγαπήσει το concept και θα βάλει την ψυχή του μέσα σε αυτό. εκείνος που θα βάλει προσωπική δουλειά δημιουργώντας την εμπειρία που κάθε χώρος Mr. & Mrs. Pearl είναι προορισμένος να προσφέρει. Προσκαλούμε λοιπόν αυτούς τους συνεργάτες να ενταχθούν στο δίκτυό μας και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί το ισχυρό brand στον χώρο της κοσμητικής λεύκανσης.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαρτιώνου

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ