Αρχική Νέα MR. & MRS. PEARL: Καινοτόμες υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών σε μια ανερχόμενη αγορά!

MR. & MRS. PEARL: Καινοτόμες υπηρεσίες λεύκανσης δοντιών σε μια ανερχόμενη αγορά!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Mr. & Mrs. Pearl είναι το concept που συνδυάζει τις υπηρεσίες της Ομορφιάς -Υγείας – Ευεξίας με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, την μόδα & την δυτική κουλτούρα που απαιτούν προσεγμένη εμφάνιση και υψηλή αυτοπεποίθηση.

Είναι πολλά παραπάνω από μια απλή λεύκανση, είναι μια ολοκληρωμένη βιωματική εμπειρία.

Οι συνεργάτες αξιοποιούν μια φρέσκια επιχειρηματική πρόταση σε μια αγορά που εμφανίζει έντονη δυναμική και μια… εμπειρία ομορφιάς που δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Μια δοκιμασμένη και ήδη επιτυχημένη στο εξωτερικό μέθοδος λεύκανσης δοντιών , μέσα σε έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο που εστιάζει στο ευ ζην του πελάτη, και με προσιτές για όλους τιμές.

Όλα αυτά συνθέτουν μια πρωτοποριακή πρόταση στο χώρο της προσωπικής περιποίησης με σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης στην ελληνική αγορά, αφού βρίσκεται μόνο στην αρχή και έχει ήδη αποκτήσει φανατικό κοινό. Ο λόγος; Μια ασφαλής τεχνολογία λεύκανσης, ανώδυνη και οικονομική που αποτελεί παράλληλα μια ευχάριστη ώρα χαλάρωσης. Οι υποψήφιοι συνεργάτες έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με τους πρωτοπόρους της αγοράς που ήδη έχουν κερδίσει τα θετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη του κοινού.

Με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη πορεία του!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ