Αρχική Νέα Mr & Mrs Pearl: Η πιο αξιόπιστη κοσμητική λεύκανση δοντιών στο franchise

Mr & Mrs Pearl: Η πιο αξιόπιστη κοσμητική λεύκανση δοντιών στο franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Mr & Mrs Pearl μας χαρίζει απλόχερα αυτό που όλοι μας επιθυμούμε, ένα λαμπερό χαμόγελο! Η διαδικασία είναι απλή, οικονομική και πολύ γρήγορη.

Ένα καινοτόμο concept στον τομέα της λεύκανσης δοντιών-εκτός οδοντιατρείου- που βασίζεται σε μια πρωτοποριακή μέθοδο, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και 6 χρόνια σε Καναδά, Αυστραλία και Αμερική.

Στην Ελλάδα, τη μέθοδο αυτή έφεραν οι Mr. & Mrs. Pearl.

Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και πολυτέλειας μέσα σε έναν καλαίσθητο, όμορφο, φωτεινό, ένα “ζεν” χώρο. Η Mr. & Mrs. Pearl εστιάζει στο ευ ζην του πελάτη και μάλιστα σε προσιτές για όλους τιμές ώστε να μπορούν να το απολαύσουν όλοι. Μια νέα υπηρεσία για τα ελληνικά δεδομένα που απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες

Ο κατάλληλος συνεργάτης είναι αυτός που θα έχει την όρεξη να βάλει προσωπική δουλειά δημιουργώντας το κλίμα που ένας χώρος Mr. & Mrs. Pearl είναι προορισμένος να προσφέρει. Ο επενδυτής μπορεί να επιλέξει να εργάζεται ο ίδιος μέσα στον χώρο, μειώνοντας έτσι σημαντικά τα πάγια έξοδά του, ή να εκπαιδεύσει το προσωπικό του και άπλα να επιβλέπει τη σωστή λειτουργία του καταστήματος, καθώς και να επιληφθεί της τοπικής προώθηση της υπηρεσίας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ