Αρχική Νέα Mr. Dim: το ολοκληρωμένο asian street concept

Mr. Dim: το ολοκληρωμένο asian street concept

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στον ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης δεν αρκούν οι πρωτότυπες ιδέες. Το παν είναι η σωστή υλοποίηση. Γι΄αυτό, το Mr. Dim επενδύει στη σωστή οργάνωση, δημιουργώντας πολλαπλά πλεονεκτήματα για τον μελλοντικό συνεργάτη.

Το ασιατικό street franchise με τις συναρπαστικές συνταγές από 6 διαφορετικές χώρες είναι ένα concept με προοπτικές για επιτυχία διαρκείας!

Στόχος του Mr. Dim είναι να προσφέρει νόστιμα, ξεχωριστά και χορταστικά γεύματα σε φιλικές τιμές. Οι γεύσεις του είναι μεν ασιατικές, αλλά έχουν προσαρμοστεί στα ευρωπαϊκά γούστα. Έτσι το κατάστημα επιτυγχάνει την προσέλκυση κοινών κάθε ηλικίας και γούστου.

Το μενού του καταστήματος είναι ευέλικτο και στοχευμένο, διευκολύνοντας την αυτοματοποίηση των διαδικασιών παραγωγής. Έτσι, ο franchisee εξασφαλίζει κάθε φορά το ίδιο νόστιμο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Ταυτόχρονα, η εύκολη παρασκευή των πιάτων διασφαλίζει την ταχύτητα μαγειρέματος και μειώνει τον χρόνο αναμονής των πελατών.

Επίσης, δουλεύοντας με έναν συγκεκριμένο κατάλογο και επιλεγμένα προϊόντα το food cost παραμένει πάντα στα ίδια χαμηλά επίπεδα.

Ο μελλοντικός συνεργάτης του Mr. Dim δεν χρειάζεται να έχει ιδιαίτερη εμπειρία στον χώρο της εστίασης ούτε να έχει γνώση της ασιατικής κουζίνας. Χάρη στην εύκολη λειτουργία του καταστήματος και την ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα λάβει από την εταιρεία, ο franchisee επιτυγχάνει κερδοφορία και αποδόσεις χωρίς μεγάλες απαιτήσεις.

Εάν θέλεις κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου Mr.Dim, δες εδώ την πρόταση franchise.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ