Αρχική Νέα Mr Dim – Πλεονεκτήματα με αέρα … Ασίας!

Mr Dim – Πλεονεκτήματα με αέρα … Ασίας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο κλάδος της εστίασης είναι αδιαμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής στην αγορά του franchising. Πως μπορεί λοιπόν ένα concept να ξεχωρίσει και να επιτύχει την απόλυτη διαφοροποίηση; Το Mr Dim , με ένα επιχειρηματικό μοντέλο που στηρίζεται στη σωστή οργάνωση, παρουσιάζει μοναδικά πλεονεκτήματα και κατακτά την απαραίτητα, για το χώρο, μοναδικότητα.

Mr Dim Asian street food

Το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του Mr Dim είναι φυσικά το μενού του, το οποίο ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του χώρου. Σε αντίθεση με αυτά που έχει συνηθίσει να βλέπει το κοινό στα ασιατικά εστιατόρια, εδώ ο κατάλογος είναι μικρός και περιεκτικός. Δίνοντας πάντα μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και τα φρέσκα υλικά, αποτελείται από αυθεντικά απολαυστικά πιάτα που σκοπό έχουν να προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό δίχως να κουράζουν και να μπερδεύουν τον καταναλωτή.

Ο κατάλογος του Mr Dim, πέραν της απόλαυσης που προσφέρει στον καταναλωτή, προσφέρει και ένα άκρως συμφέρον food cost για τον franchisee. Μέσα από την επιτυχημένη λειτουργία του, το Mr Dim έχει επιτύχει συνεργασίες με ποιοτικούς προμηθευτές στις καλύτερες τιμές, οδηγώντας έτσι στο κέρδος προς όφελος και του πελάτη και του συνεργάτη.

Mr Dim ασιατικές γεύσεις

Στα πλεονεκτήματα της πρότασης franchise του Mr Dim συγκαταλέγεται βέβαια και ο προσιτός του χαρακτήρας. Γιατί, μπορεί να ξεχωρίζει για την αυθεντική ασιατική ταυτότητά του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι απευθύνεται αποκλειστικά στους μυημένους. Οι γεύσεις του εστιατορίου είναι προσαρμοσμένες στα ευρωπαϊκά γούστα, προσελκύοντας έτσι τους λάτρεις της κουζίνας και όσους δεν είναι εξοικειωμένοι και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. Έτσι, όλοι μπορούν να απολαύσουν τις εξωτικές γεύσεις του Mr Dim!

Θέλεις κι εσύ να επωφεληθείς από τα πλεονεκτήματα του Mr Dim; Μάθε περισσότερα εδώ!

 

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ