Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη στροφή σε εστιατόρια που προσφέρουν ασιατικές γεύσεις. Το MR. DIM είναι κάτι πιο πέρα από τα συνηθισμένα ασιατικά εστιατόρια. Ένα από τα βασικότερα στοιχεία διαφοροποίησης που διαθέτει το συγκεκριμένο concept σε σχέση με άλλα ασιατικά εστιατόρια είναι ο λειτουργικός και «έξυπνος» κατάλογός του.
Τι σημαίνει ο μικρός κατάλογος στην πράξη;
Πέραν του ότι δεν κουράζει τον πελάτη στην αναζήτηση του πιάτου που του ταιριάζει, ο μικρός κατάλογος παράλληλα σημαίνει χαμηλό food cost για τον συνεργάτη-franchisee. Την ίδια στιγμή, ένας συγκεκριμένος αριθμός στον κατάλογο σημαίνει πιάτα εύκολα και γρήγορα στην παρασκευή τους. Χωρίς περίπλοκες διαδικασίες αλλά διατηρώντας το ίδιο υψηλή την ποιότητα και απαράμιλλη τη γεύση, η εμπειρία του πελάτη σε ένα MR. DIM είναι ίδια παντού.
Ο franchisee δεν χρειάζεται να βρει εξειδικευμένο προσωπικό προκειμένου να παρασκευάζονται οι συνταγές, ενώ μειώνονται τόσο ο χρόνος παραγωγής, όσο κι η ανάγκη σε πολυάριθμο προσωπικό. Όλα αυτά σημαίνουν κερδοφορία και υψηλή αποδοτικότητα για τον νέο επιχειρηματία.
Μια αποδοτική κι «εύκολη» επιχείρηση
Ένα κατάστημα MR. DIM μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια επιχείρηση με εύκολη και αποδοτική λειτουργία. Το δίκτυο διαθέτει ένα πλήρες μηχανογραφικό σύστημα μέσα από το οποίο συγκεντρώνονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία και διατηρείται το κόστος προμήθειας και συντήρησης σε χαμηλά επίπεδα.
Μέσα από την κατάλληλη εκπαίδευση, που συνδυάζει το πρακτικό και το θεωρητικό κομμάτι εκμάθησης και διαρκεί 4 εβδομάδες, τόσο ο franchisee, όσο και το λοιπό προσωπικό ενός καταστήματος μαθαίνουν όλα τα μυστικά των συνταγών αλλά και για τις καθημερινές λειτουργίες της επιχείρησης. Η ομάδα του Mr. Dim βοηθά επίσης τον υποψήφιο συνεργάτη στο να βρει το κατάλληλο σημείο, καθώς και στον σχεδιασμό και την κατασκευή των καταστημάτων.